Länk kopierad!
Pris
3 390 000 SEK
Adress
Rörvägen 57 (lokal 1 & 3), Jordbro Företagspark, Jordbro
Typ
Lokalfastighet
Area
0 kvm
Kommun
Haninge
Tomt
0 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

DUBBELLOKAL MED GAVELLÄGE I NYSKICK!

Nu har vi fått möjligheten att sälja dessa lokaler i nyskick på Rörvägen 57 i Haninge/Jordbro och Brf Jordbro Park 57 som färdigställdes juni/juli 2017. Fastigheten ligger i det största industriområdet i kommunen där över 170 företag har valt att etablera sin verksamhet i. Geografiskt sett ligger området perfekt med ca 30 min till centrala Stockholm och även ca 30 min ner till Nynäshamn och till den framtida logistiska knutpunkten Norviks hamn.

Dubbellokalen lämpar sig väl för för t ex verkstad, lager och kontor. Den totala ytan är 400 kvm fördelat på två entréplan om 100 kvm, där oljeavskiljare samt vatten och avlopp finns installerat. Golvvärme är inkopplad vilket gör att energiförbrukningen blir låg. Vikportar av högsta kvalitet om 4,5x4,0 meter, takhöjden i lokalen är drygt 5 meter. Det finns utrymme att installera en varuhiss till plan 2.

Två övervåningar om 100 kvm styck som har en stor yta fri att disponera efter eget tycke, ytan kan med fördel användas som kontor eller lager då höjden är 3,5 meter.

Det finns även möjlighet att bygga entresolplan där takhöjden blir 2,40 meter för att på så sätt skapa ytterligare förvaringsyta.

- Månadsavgift till föreningen: 10 486 kr (5.243 ex moms per lokal)
- Lokalen ligger inom inhägnat område där porten låses nattetid.
- Till vardera lokal hör 2-3 bilplatser, dvs max 6 bilar får plats utanför portarna
- Oljeavskiljare samt vatten och avlopp finns installerat. Golvvärme är inkopplad vilket gör att energiförbrukningen blir låg. Lokalen har en egen separat mätare för eget el-abonnemang.
- Vikportar av högsta kvalitet om 4,5x4,0 meter, takhöjden i lokalen är drygt 5 meter.
- Föreningen har tillgång till lastmaskin.
- Möjlighet att öppna upp mellan lokalerna, så länge man följer föreningens stadgar.
- Utgångspris 3 390 000 kr för båda lokalerna. Lokalerna kan ev säljas separat - priset är givetvis högre för gavellokalen, här får intressenter komma in med bud.

Beskrivning

Fastighetsfakta

Fastighetsbeteckning

Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Västerhaninge-Muskö.

Teknisk data

Takhöjd 5,3 m.
Port: höjd 4,5 m och bredd 4 m.
Fastigheten kan nås med lastbil och långtradare

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Närområde

Övrigt: Jordbro Park ligger i det största industriområde i kommunen där över 170 företag har valt att etablera sin verksamhet i. Geografiskt sett ligger området perfekt med ca 20 min till centrala Stockholm och även ca 30 min ner till Nynäshamn och till den framtida logistiska knutpunkten Norvik.

Är du intresserad av denna fastighet? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna fastighet. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy