Länk kopierad!
Pris
1 695 000 SEK
Adress
Rörvägen 57 (lokal 3), Jordbro Företagspark, Jordbro
Typ
Lokalfastighet
Area
0 kvm
Kommun
Haninge
Tomt
200 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

LOKAL I NYSKICK!

Nu har vi fått möjligheten att sälja/hyra ut denna lokal i nyskick på Rörvägen 57 i Haninge/Jordbro och Brf Jordbro Park 57 som färdigställdes juni/juli 2017. Fastigheten ligger i det största industriområdet i kommunen där över 170 företag har valt att etablera sin verksamhet i. Geografiskt sett ligger området perfekt med ca 30 min till centrala Stockholm och även ca 30 min ner till Nynäshamn och till den framtida logistiska knutpunkten Norviks hamn.

Lokalen lämpar sig väl för för t ex verkstad, lager och kontor. Den totala ytan är 200 kvm fördelat på ett entréplan om 100 kvm, där oljeavskiljare samt vatten och avlopp finns installerat. Golvvärme är inkopplad vilket gör att energiförbrukningen blir låg. Vikportar av högsta kvalitet om 4,5x4,0 meter, takhöjden i lokalen är drygt 5 meter. Det finns utrymme att installera en varuhiss till plan 2.

På det översta våningsplanet om 100 kvm är hela yta fri att disponera efter eget tycke, ytan kan med fördel användas som kontor eller lager då höjden är 3,5 meter.

Det finns möjlighet att bygga ett entresolplan där takhöjden blir 2,40 meter för att på så sätt skapa ytterligare förvaringsyta.

Ägaren föredrar att sälja båda lokalerna (nr 1 & 3), se länk: https://bostad.skandiamaklarna.se/utkast/CMFASTIGHET/CMFASTIGHET4T3RP21B8KIDF3O3

- Månadsavgift till föreningen: 5.243 ex moms
- Lokalen ligger inom inhägnat område där porten låses nattetid.
- Till lokalen hör 2-3 bilplatser.
- Oljeavskiljare samt vatten och avlopp finns installerat. Golvvärme är inkopplad vilket gör att energiförbrukningen blir låg. Lokalen har en egen separat mätare för eget el-abonnemang.
- Vikportar av högsta kvalitet om 4,5x4,0 meter, takhöjden i lokalen är drygt 5 meter.
- Föreningen har tillgång till lastmaskin.
- Accepterat pris 1 695 000 kr

Beskrivning

Fastighetsfakta

Fastighetsbeteckning

Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Västerhaninge-Muskö.

Tomt

Storlek: 200 kvm.

Teknisk data

Takhöjd 5,3 m.
Port: höjd 4,5 m och bredd 4 m.
Fastigheten kan nås med lastbil och långtradare.

Bilplats

Parkeringsficka utanför porten med plats för 2-3 bilar.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Areor och hyreintänkter

Tomtarea: 200 m2

Närområde

Övrigt: Jordbro Park ligger i det största industriområde i kommunen där över 170 företag har valt att etablera sin verksamhet i. Geografiskt sett ligger området perfekt med ca 20 min till centrala Stockholm och även ca 30 min ner till Nynäshamn och till den framtida logistiska knutpunkten Norvik.

Är du intresserad av denna fastighet? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna fastighet. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy