Länk kopierad!

Jordbro

Tillfälle att förvärva denna inredda Brf lokal om ca 250 kvm i Brf Jordbropark

Nu har vi fått möjligheten att sälja en mycket väl iordninggjord lokal på Rörvägen 57 i Haninge/Jordbro och Brf Jordbro Park 57 som färdigställdes juni/juli 2017. Fastigheten ligger i det största industriområde i kommunen där över 170 företag har valt att etablera sin verksamhet i. Geografiskt sett ligger området perfekt med ca 30 min till centrala Stockholm och även ca 30 min ner till Nynäshamn och till den framtida logistiska knutpunkten Norviks hamn.

Lokalen lämpar sig väl för den som tittar på att få en god avkastning då det finns stabil hyresgäst i ena lokalen. Lokalen på entréplan är uthyrd till och med februari 2021. Hyresintäkten per år är ca 174 557 kr exkl moms.

Den totala ytan är ca 250 kvm fördelat på ett entréplan om 100 kvm med entrésol om ca 50 kvm. Kontorslokal på övervåningen om 100 kvm belägen 1 trappa upp med "balkong"

Kontoret om 100 kvm på övervåningen finns tillgängligt och uthyres för 7 000 kr i månaden (exkl moms och drift)

Lokalen på bottenvåningen är 100 kvm + entresol ca 50 kvm och inredd med dusch, wc, kök och kontor. Denna lokal lämpar sig fint som verkstad/lager.
Lokalen på övervåningen är 100 kvm och inredd med dusch, wc, kök och kontor. Denna lokal lämpar sig fint som kontor, showroom och personalutrymme.

- Månadsavgift till föreningen: 5.243 ex moms
- Lokalen ligger inom inhägnat område där porten låses nattetid.
- Till lokalen hör 2-3 bilplatser.
- Oljeavskiljare samt vatten och avlopp finns installerat. Golvvärme är inkopplad vilket gör att energiförbrukningen blir låg.
- Vikportar av högsta kvalitet om 4,5x4,0 meter, takhöjden i lokalen är drygt 5 meter.
- Föreningen har tillgång till lastmaskin.

Pris 2 200 000 kr
Pris
2 200 000 SEK
Adress
Rörvägen 57, Haninge/Jordbro, Jordbro
Typ
Area
0 kvm
Kommun
Haninge
Tomt
0 kvm (friköpt)

Kontakta mäklare för visning

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Beskrivning

Fastighetsfakta

Fastighetsbeteckning

lokal 23, Haninge kommun.

Tomt

Tomten är friköpt.

Teknisk data

Takhöjd 5,3 m.
Port 1: höjd 4,5 m och bredd 4 m.
Fastigheten kan nås med lastbil och långtradare.

Bilplats

2 parkeringsplatser.

Närområde

Övrigt: Jordbro Park ligger i det största industriområde i kommunen där över 170 företag har valt att etablera sin verksamhet i. Geografiskt sett ligger området perfekt med ca 20 min till centrala Stockholm och även ca 30 min ner till Nynäshamn och till den framtida logistiska knutpunkten Norvik

Är du intresserad av denna fastighet? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna fastighet. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy