Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
650 000 SEK
Adress
Västra Trädgårdsgatan 14, Centralt, Nyköping
Typ
Butiksfastighet
KVM
0 kvm
Avgift
0 SEK / mån
Rum
0 rum

Kontakta mäklare för visning

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bostadsrättslokal med bra läge

Renoverad bostadsrättslokal med centralt läge på Väster i Nyköping. Lokalen används idag som konditori med tillverkning och försäljning. Totalt omfattar lokalen ca 116 kvm med ca 90 kvm i gatuplan och resterande yta i källaren. Bra läge med närhet till butiker mm.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Bostadsrättslokal 7007 samt 7011 i Brf Stallbacken, HSB, Nyköping kommun, Nyköping församling. Skattesats 33.66%.

Övrigt

Bostadsrättsföreningen heter Brf Stallbacken, 719000-0344.
Lokalen har två lägenhetsnummer 7007 och 7011 och är ca116 kvm stor enligt bostadsrättsföreningen.
Andelstalet är 6,90193 % av föreningen.
Månadsavgiften är 7 235 kr/mån exkl. moms eller 9 044 kr/mån inkl. moms och då ingår värme och vatten.
Till lokalen hör en p-plats som kostar 100 kr/mån.

Vägbeskrivning

Se www.hitta.se för vägbeskrivning

Närområde

Övrigt: Centralt läge mitt i Nyköping. Från lokalen är det nära till gågatan och butiker.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna fastighet? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna fastighet. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Är du intresserad av denna fastighet? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna fastighet. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter