Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lövsättravägen 44a, Lövsättra, Vallentuna
Typ
Fastighet
Area
540 kvm
Kommun
Vallentuna
Tomt
4 787 kvm (friköpt)

Vallentuna

Hyreshus med utvecklingspotential och 7 lediga lägenheter

Hyreshus med bra utvecklingspotential i två plan uppförd 1969. Den uthyrningsbara lägenhetsarean uppgår idag till 540 kvm och är fördelat på 13 lägenheter i storlekarna 26-55 kvm, varav 7 stycken är tomställda.

På fastigheten finns även en fristående garagebyggnad innehållande 4 garageplatser, lägenhetsförråd och ett större förråd om ca 40 kvm. På fastigheten finns även 20 asfalterade parkeringsplatser.

Bygglovsansökan för en extra byggnad på fastigheten med tio lägenheter om totalt 450 kvm är framtagen och inlämnad till kommunen.

Fastigheten ligger lantligt belägen i Lövsättra, som ligger i anslutning till Ullna golfbana och Ullna sjön. Buss 629 trafikerar Lövsättra vägskäl som ligger utmed Roslagsvägen drygt 1 km från fastigheten. Med buss når man Täby Centrum på ca 30 min.

Fastigheten har renoveringsbehov. Bergvärme installerades 2010 vilket leder till låga uppvärmningskostnader (ca 30 000 kr/år).

Nuvarande beräknade hyresintäkter uppgår till ca 665 Tkr och driftskostnaderna uppgår till ca 170 Tkr, vilket ger ett beräknat driftsnetto på ca 494 Tkr, innan genomförd utbyggnad av fastigheten.

För mer information se bifogade dokument.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy