Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Västra Vägen 5B, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
62 kvm
Avgift
3 642 SEK / mån
Rum
1 rum

Linköpings i särklass finaste etagelägenhet!

I hjärtat av Linköping finner du denna magiska vindslägenhet i två plan om 62 välplanerade kvadratmeter, en perfekt bostad för dig som söker stilsäkra materialval, genomgående renoverade ytskikt i behagliga toner, generös takhöjd samt med ett läge utöver det vanliga. Bostadens planlösning är optimal och här utnyttjas ytan till sitt fullo. Härligt genomgående ljusflöde från bostadens genomgående stora fönsterpartier.

Lägenheten disponeras om ett nyligen renoverat kök med vita luckor som bl.a. utrustats med diskmaskin och som med dess sociala ytor rymmer plats för matbord, allrum med plats för soffa, ett stort sovrum på övre plan, välplanerad hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat och modernt badrum med bekvämligheter som golvvärme och spotlights. Här får ni en unik bostad där ni kan flytta in direkt och njuta av tillvaron!

Brf Amuletten är en nybildad och ekonomiskt stabil förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen består av totalt 19 lägenheter och två lokaler. Tillhörande föreningen finns det en mysig och lummig innergård med tillhörande pergola att nyttja. På Västra Vägen bor du i ett lugnt, skönt och insynsskyddat läge med stadens puls runt knuten. För den som önskar finns det i närområdet butiker, restauranger, caféer, matbutiker, skolor samt vackra promenadstråk och grönområden. I direkt närhet till bostaden finns goda kommunikationer till city som Universitetet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt! Tillhörande bostaden finns ett väl tilltaget källarförråd.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Föreningen har en gemensam balkong som nås via andra våningen.

Rumsbeskrivning

Hall
Den välplanerade och praktiska hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, säkerhetsdörr och goda förvaringsmöjligheter.

Kök
Det sociala, öppna och ljusa köket har ljusa väggar och parkettgolv. Utrustningen består av diskmaskin, frys, kyl, fläkt och spis. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, släta luckor och öppen planlösning mot vardagsrummet.

Badrum
Helkaklat och fräscht badrum med mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar. Här finner du wc, dusch samt handfat. Golvvärme och dimmerstyrd belysning i form av spotlights.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt, ett härligt och socialt rum med trägolv och gråmålade väggar. Här erbjuds generösa sällskapsytor och vacker utsikt.

Sovrum
På övervåningen når du lägenhetens master bedroom, ett stort och mysigt rum med trägolv och ljustmålade väggar. Rummet har fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar Brf Amuletten Årsredovisning Brf Amuletten 2021

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

2 595 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

1 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

62 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Västra Vägen 5B

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Lägenhetsnummer BRF

19

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Amuletten

Organisationsnummer

769637-1702

Allmän information

Brf Amuletten bildades år 2019 och består av totalt 19 st lägenheter samt 2 st lokaler belägna i fastighetens entréplan. Huset är utrustat med källare, tvättstuga samt torkrum. Hela fastigheten totalrenoverades år 2019 av tidigare fastighetsägare.

Gemensam innergård finns med tillhörande pergola samt så finns det gemensamma vädringsbalkonger att nyttja. Föreningen har dragit in fiber i fastigheten. Bostadsrättsinnehavaren bekostar samt ordnar med eget abonnemang.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Typ av ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Byggnadskommentar

3-glas

Källarförråd tillhörande bostaden belägen på Västra Vägen 5A.

Utförda renoveringar

Bostaden har genomgått en totalrenovering under 2020.

Kommande renoveringar

Föreningen kommer att se över fönsterna inom en 5-års period.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 19
Antal lokaler: 2

Antal lokaler

2

Antal lägenheter

19

Byggnader

Byggår

1934

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 642 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, tv samt bredband.

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget, 2022-08-10.

Andelstal

6,3381268

Andelstal insats

0,0633800

Andel av månadsavgift

6.33762

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

485 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har totalt 7 st parkeringsplatser som går att hyra för 750 kr/mån. Separat kö. 1 plats finns ledig i dagsläget, 2022-08-12

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

118 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

121 kWh/m²

Energiklass

E

Besiktningsman

Jaime Beltrán

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta