Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Västra Vägen 5B, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
62 kvm
Avgift
3 642 SEK / mån
Rum
2 rum

Linköpings i särklass finaste etagelägenhet!

I hjärtat av Linköping finner du denna magiska vindslägenhet i två plan om 62 välplanerade kvadratmeter, en perfekt bostad för dig som söker stilsäkra materialval, genomgående renoverade ytskikt i behagliga toner, generös takhöjd samt med ett läge utöver det vanliga. Bostadens planlösning är optimal och här utnyttjas ytan till sitt fullo. Härligt genomgående ljusflöde från bostadens genomgående stora fönsterpartier.

Lägenheten disponeras om ett nyligen renoverat kök med vita luckor som bl.a. utrustats med diskmaskin och som med dess sociala ytor rymmer plats för matbord, allrum med plats för soffa, ett stort sovrum på övre plan, välplanerad hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat och modernt badrum med bekvämligheter som golvvärme och spotlights. Här får ni en unik bostad där ni kan flytta in direkt och njuta av tillvaron!

Brf Amuletten är en nybildad och ekonomiskt stabil förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen består av totalt 19 lägenheter och två lokaler. Tillhörande föreningen finns det en mysig och lummig innergård med tillhörande pergola att nyttja. På Västra Vägen bor du i ett lugnt, skönt och insynsskyddat läge med stadens puls runt knuten. För den som önskar finns det i närområdet butiker, restauranger, caféer, matbutiker, skolor samt vackra promenadstråk och grönområden. I direkt närhet till bostaden finns goda kommunikationer till city som Universitetet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt! Tillhörande bostaden finns ett väl tilltaget källarförråd.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy