Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Augustendalsvägen 26, Nacka Strand, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
87 kvm
Avgift
4 615 SEK / mån
Rum
3 rum

Totalrenoverad 3:a med stora sällskapsytor och balkong

Välkommen hem till denna smakfulla och välplanerade 3:a som totalrenoverats 2016. Här bor ni med ett fantastiskt läge i hjärtat av Nacka Strand, ett område som stoltserar med ett attraktivt läge vid Stockholms inlopp i kombination av urbant stadsliv och levande omgivningar. Det perfekta området för dig som vill ha det bästa av två världar; innerstadens puls och frisk skärgårdskänsla inpå knuten. Utöver de vackra vyerna i området och det strategiska läget, erbjuder detta boende flertalet bekväma egenskaper såsom närhet till garage, stort tillhörande förråd på samma våningsplan samt en stabil och välskött förening med gemensamhetsutrymmen som tvättstuga och övernattningslägenhet.

Bostadens planlösning är mycket genomtänkt och är uppdelad i en social och en privat del, där de sociala ytorna med kök och vardagsrum har placerats i fil och från vardagsrummet når du bostadens mysiga balkong. Här får hela familjen plats. Det stora köket är smakfullt renoverat med komplett maskinpark och erbjuder möjligheten att duka upp för generösa middagar invid fönsterpartiet.

Den privata delen utgörs av två ordentliga sovrum med en intilliggande inre hall som bjuder på god förvaring. Båda sovrummen har plats för dubbelsäng. Det helkaklade badrummet är inrett i smakfulla färger och är utrustat med dusch bakom glasdörrar och tvättpelare med tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten erbjuder en genomgående mycket hög materiell standard med bl.a. fullutrustat och renoverat kök, vackra golv och ytskikt i sobra färgtoner.

Området erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat nyöppnad matbutik, frisör, skönhetssalong, blomsteraffär, SATS, kemtvätt, bank, café och restauranger. De flesta restauranger ligger längs kajen och här finns också minigolf, padelbanor och gym. Även här finns båthållplats för flera båtlinjer, främst SL-båten som tar dig in till Nybroplan eller Frihamnen och som fungerar bra som pendelbåt men även flera linjer med Waxholmsbolaget som tar dig till Fjäderholmarna och vidare ut i skärgården. Ett par minuter bort ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcenter med komplett service- och butiksutbud. Strax intill Nacka Strand finner ni naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och ljuvliga promenadstråk och motionsspår. Här finns flera högt belägna utsiktsplatser med helt enastående vyer. Bland förskolor finns bl.a. Nacka Strands förskola och Skeppet att välja på. För de äldre barnen finns i området Nacka strands skola, åk 1-3 samt Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy