Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 600 000 SEK / Utgångspris
Adress
Wilhelm Kåges gata 42A, Porslinskvarteren, Gustavsbergs Hamn, Gustavsberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
45 kvm
Avgift
3 263 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ny tvåa med två uteplatser!

Nyproducerad tvåa med bra planlösning i markplan med dubbla uteplatser. Generöst tilltagen entré med hatthylla, klädstång och gott om förvaringsutrymme. Garderob som ligger i anslutning till kök. Marbodalkök med släta lyckor i grön kulör (tall). Kyl/frys, spis, mikro och diskmaskin samt matplats. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Toalett och helkaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en frånluftsvärmepump. Kakel i gräddvitt och duschvägg i glas samt matt golvklinker i rosa ton. Sovrum med garderob och förvaring. Byggnaden är uppförd på ett arkitektoniskt tilltalande sätt med tanke på den historiska miljön och omgivningen. Val av material och utförande är i premiumskiktet med bl. a. kök från Marbodal, Arkitekt plus med släta luckor i grön kulör (tall), integrerad rostfri diskho, inbyggd kyl och frys, badrummet har även tvättmaskin och torktumlare samt blandare. Detta tillsammans med de fina gemensamma ytorna och den genomtänkta planlösningen gör att man vill flytta hit. All bekvämlighet finns inom gångavstånd så som gym, restauranger, butiker, trevliga caféer, båthamn, padel, apotek och vårdcentral. Kort och gott Gustavsbergs gemytligaste område! Kontakta mäklaren för ytterligare information. Försäljningen sker med traditionellt budgivningsförfarande och säljs av privatperson med tillträde enligt överenskommelse. Lägenheten håller på att inredas. Bilderna är exempelbilder från en annan lägenhet.

Allmän information

Pris

2 600 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

45 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Wilhelm Kåges gata 42A

Ort

Gustavsberg

Kommun

Värmdö

Lägenhetsnummer BRF

42A

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Uteplats

2 uteplatser finns på 10 kvm respektive 8 kvm.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Trädgården 1 Gustavsberg

Organisationsnummer

769639-4076

Brf bildades

2020

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

FVP

Antal lägenheter

82

Byggnader

Byggår

2022

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 263 SEK/månad. I avgiften ingår Kostnader för fastighetens allmänna drift, skötsel, sopor samt vattenförbrukning

Andelstal

0,83%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

778 955 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Detta är nyproduktion och någon årsredovisning för Brf Trädgården 1 Gustavsberg har därför ännu ej upprättats. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på uppgifter från Ekonomisk plan. Fastighetslån/hypotekslån 93 850 000 kr x andelstal 0,83 %.

Kommentar

Följande typ av driftskostnader tillkommer för bostadsrättshavaren och betalas direkt till leverantör: Hushållsel, bredband/tele, försäkring, värme. En bedömning om egna driftskostnader uppgår till hushållsel 250-600 kr/mån, värme 240-1000 kr/mån, bredband/tele 300-600 kr/mån, försäkring 150-250 kr/mån enligt uppgift i den ekonomiska planen för Brf:en. Egna driftskostnader kan variera beroende på egen förbrukning, prisförändringar i marknaden och bostadsstorlek.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Kö till parkeringsgarage. Preliminära priser.

Typ

Garage Laddstolpe för elbil

Kostnad

1 300 SEK/månad

Typ

Garage

Kostnad

950 SEK/månad

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Bostadsområdet i Gustavsbergs Hamn utvecklas nu till en modern småstad med nya bostäder där den kända porslinsfabriken tidigare låg. Här finns också vårdcentral, flera livsstilsbutiker, Hemköp, restauranger och caféer. Lägenheten ligger i direkt anslutning till mysiga Gustavsbergs hamn och Farsta Slottsvik och är en nyare del i det centrala Gustavsberg. Här bor ni mitt bland fina strövområden. Mycket naturskönt beläget med vackra omgivningar och populära vandringsleder längs havet (Tjustviksrundan och Gottholmarundan).
Kvarnsjön, på kort promenadväg från lägenheten, är en populär badsjö i närområdet.
Konsthallen "Artipelag" ligger också på gångavstånd från lägenheten. Här finns även en välrenommerad restaurang samt café. För den båtburne går det utmärkt att förtöja vid en väl tilltagen hamnanläggning. För mer information, se http://www.artipelag.se.
Ytterligare några minuter bort finns Gustavsbergs centrum som erbjuder det mesta av den närservice man behöver: Coop Konsum, banker, systembolag, apotek, kiosk och frisör för att nämna något. Gustavsbergs centrum är även knutpunkten för alla bussar på Värmdölandet med sin busscentral.
Utöver kommersiell service erbjuds mycket olika fritidsaktiviteter för alla åldrar. I centrum ligger Ekvallens idrottsplats med konstfrusen bandyplan, ishall, tennishall och sporthall. Gustavsbergsbadet, en badhusanläggning med bl.a. motionsbassäng, rehab bassäng samt en äventyrsavdelning med bl.a. vattenrutschbanor, finns också här.
Med en kort biltur nås både Mölnvik Köpcentrum och Värmdö Marknad finns på promenadavstånd, eller nås enkelt med buss eller bil.
Flera skolor och förskolor ligger i och runt Gustavsberg.
För mer information se kommunens hemsida: www.varmdo.se

Direktbuss 474 till Slussen går varje 5:e minut i rusningstid. Övrig tid ca varje 10:e minut. Resan tar ca 25 minuter till Slussen.
Här får du alla fördelar med att bo nära naturen och ändå ha storstadens utbud på bekvämt avstånd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl