Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tre kronors väg 43, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
112 kvm
Avgift
6 031 SEK / mån
Rum
5 rum

SJÖNÄRA VÅNING MED NEW YORK-KÄNSLA, BALKONG OCH 22 KVM TERRASS

Välkommen hem till denna mycket trevliga bostad i fastighet signerad Oscar Properties, en unik bostad och en av få 5:or i området. Här har man förädlat den gamla knäckebrödsfabriken till coola bostäder som andas industrikänsla med högt i tak, vackra spröjsade fönster med låg bröstning och exklusiva materialval. Fastigheten har vunnit pris för bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards.

Mitt på Kvarnholmen intill centrum med bra utbud på både service och restauranger hittar ni denna unika bostad belägen högt upp i huset med 22 kvm terrass och 7 kvm balkong. Med två utomhusrum kan du välja plats att vara på allt efter väderlek och tidpunkt på dygnet. Bostadens planlösning är både genomgående och genomtänkt. Lägenheten har genomgående moderna och exklusiva interiörer inspirerade av 20-tals funktionalism med stilrena detaljer. Varje rum har en genomtänkt färgskala med målade väggar och vackra golv.

Kök och vardagsrum är placerade i hemmets centrala parti i öppen planlösning som skapar ett stort, ljust och genomgående sällskapsrum med plats för både stort matbord, soffor och fåtöljer. Köket är specialritat med vackra detaljer som mörka köksluckor, marmorbänkar och vägglampor. Från vardagsrummet har man utgång till den trevliga balkongen om 7 kvm med utsikt in mot city och kvällssol. I köket har man utgång till den fantastiska terrassen om 22 kvm med strålande söderläge och gott om plats för stora sällskap.

Alla fyra sovrum, som är placerade i varsitt hörn av bostaden, är väl tilltagna med stora fönster och utgång till terrass/balkong. I tre av sovrummen finns det gott om förvaring bakom snygga garderober. Bostadens två badrum är påkostade och fortsätter på den industriella stilen med takduschar, vackra handfat och separat tvättdel.

Här bor du med maffiga vyer över omgivningarna och en skön frihetskänsla både i bostaden och utomhus på terrassen.

Rumsbeskrivning

Hall - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande generös hall, byggd i vinkel, med mörkgrå entrématta och målade väggar i ljusgrått. I hallen finns även två mörkgrå garderober och plats för avhängning.

Badrum 1 - Smakfullt badrum med vitt mosaikgolv (golvvärme), vitt kakel samt målade väggar och tak i antracitgrått. Här finns toalett, handfat, spegel, spotlights i tak samt dusch med glasvägg och takdusch.

Kök - Smakfullt kök som är specialritat för bageriet med enstavigt vitpigmenterat trägolv och målade väggar i ljusgrått. Köket är inrett med antracitgrå köksluckor och har gott om förvaring och arbetsytor. Bänkskivan i marmor är extra djup - inspireerad av gamla bakbänkar. Köket är utrustat med induktionsspishäll, stor frihängande fläkt, varmluftsugn, integrerad diskmaskin och vinkyl. På motsatt sida arbetsbänken finns en rymlig skåpvägg med förvaring i högskåp, städskåp och fullstor integrerad kyl och frys. Mellan skåpraderna har du en generös yta med plats för ett stort matbord. Vid köket går en dörr till den stora terrassen vilket gör det smidigt att duka upp utomhus morgon, middag, kväll.

Terrass - Underbar terrass om 22 kvm med trätrall. Terrassen kan möbleras med flera sittgrupper och större matplats. Läget är fritt med endast himlen ovanför vilket skapar maximal avskild känsla. Soligt söderläge med sol hela dagen.

Vardagsrum - Stiligt ljust vardagsrum med enstavigt vitpigmenterat trägolv och målade väggar i ljusgrått. Öppen planlösning mot kök och stora fönsterpartier med svarta spröjsade industrifönster. Från vardagsrummet når man den härliga balkongen.

Balkong - Inbjudande balkong om ca 7 kvm med räcken i stål. Då balkongen ligger högt upp i huset så är den fri från störande insyn och bjuder på trevlig utsikt mot Stockholm och inloppet. Kvällssol.

Sovrum 1 - Inbjudande sovrum med enstavigt vitpigmenterat trägolv och målade väggar i grått (gråpäron). Generös förvaring med 3 mörkgrå garderober. Stora svarta spröjsade industrifönster.

Badrum 2 - Smakfullt badrum med vitt mosaikgolv (golvvärme), vitt kakel samt målade väggar och tak i antracitgrått. Här finns toalett, handfat, stor spegel, hylla i ek, spotlights i tak samt dusch med glasvägg och takdusch. Separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (Cylinda 2017), arbetsbänk i marmor och överskåp.

Sovrum 2 och 3 - Trevligt sovrum med enstavigt vitpigmenterat trägolv och målade väggar i grått (gråpäron och antikgrå). Generös förvaring med 3 mörkgrå garderober. Stora svarta spröjsade industrifönster/dörrar mot bostadens terrass.

Sovrum 4 - Trevligt sovrum med enstavigt vitpigmenterat trägolv och målade väggar i grått (antikgrå). Stora svarta spröjsade industrifönster med utgång till balkong.

Förråd -Till lägenheten hör två externa förråd om ca 3,5 kvm vardera.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration A?rsredovisning 2020 Stadgar Årsredovisning 2021

Länkar

Föreningens hemsida Kvarnholmens hemsida

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Boarea (BOA)

112 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Tre kronors väg 43

Ort

Nacka

Kommun

Nacka

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör två externa förråd.

Lägenhetsnummer BRF

06.1301

Våningsplan

3 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Bageriet 3

Organisationsnummer

769629-2791

Allmän information

2014 förvärvade Oscar Properties den gamla fabriken som huserade bageri för att omvandla den till ett unikt bostadshus under namnet Bageriet. Med varsam hand rustades byggnaden upp och byggdes till för att ge plats åt 127 moderna bostäder med inspiration hämtad från fabrikens historia. Brf Bageriet 3 är ett unikt byggnadsprojekt som registrerades 2017 och är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Läs mer på https://brfbageriet3.se

Inga planerade avgiftsförändringar.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tv och bredband via fibernät (100/100 Mbit/s). Leverantör: Ownit. Basutbud för tv, bredband samt telefoni ingår i avgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
FTX värmeåtervinning

Utförda renoveringar

Inga utförda eller planerade renoveringar (Styrelsen, 2022-05-02).

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum, återvinningscentral samt leveransrum med kyl och frys för matleveranser. Föreningen har en mysig innergård som ligger på huset baksida med gräsytor, sittplatser och planteringar. Här finns en mindre lekplats och intill ligger en fotbollsplan.

Till varje lägenhet hör ett förråd.

Antal lägenheter

127

Lån i BRF per kvm

16 290

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

6 031 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Avgiftsförändringar

Föreningen har en planerad höjning av avgiften den 1/10-22 med 5 % (Styrelsen, 2022-09-06)

Andelstal

1,15890

Andel av månadsavgift

1,16

Överlåtelseavgift

1207 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

500 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

650 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I fastigheten finns ett garage i tre plan där totalt 75 parkeringsplatser tillhör föreningen varav 20 st av dessa har ladduttag för elbil. Parkeringsplatserna går att hyra för 1 000 kr/mån, parkeringsplatserna med ladduttag kostar 1 200 kr/mån plus elförbrukning. Till platserna är det separat kö (lediga platser finns 2022-04-25). Det finns även 9 st gästparkeringar. Via samfälligheten som sköter garaget finns det möjlighet att hyra parkeringsplatser utanför föreningens platser.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

79 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

79 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Peter Lundberg

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen har vuxit fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Kvarnholmen planeras att bli en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokalen "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön passerar du flera grönområdet och lekplatser, på södra sidan finns den fantastiska lekplatsen Lilla Kvarnholmen som är en miniatyr av Kvarnholmen och intill finns utomhusscen och boulebanor. Längs vattnet finns också utegym och lummiga skogsgläntor. På södra sidan byggs nya delar av Kvarnholmen upp och här finns det planer på att bygga en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool.

Närcentrumet Spisbrödsfabriken ligger centralt på ön med stor COOP-butik, apotek, kemtvätt/skomakare, frisör, restauranger, gym och café/bageri Robin Delselius. Längs Kvarnholmsvägen finns ytterligare service som gym, sushibar, restaurang Molinari och restaurang Don Felice som sommartid även har utomhusbar med kvällssol och utsikt över vattnet. På kajen finns omåttligt populära glassbaren SNÖ.

Grundskolan Ebba Brahe (F-9 samt gymnasium) finns i området, skolan erbjuder också förskoleverksamhet och i området finns ytterligare en förskola (Alexanderskolan). Ytterligare förskolor, skolor och gymnasium finns i intill närområdet.

Läs mer om Kvarnholmens framtidsplaner på www.kvarnholmen.com

Längs vattnet tar du dig snabbt till intilliggande Finnboda Hamn där ICA butik, möbelaffär och Café Slipen ligger och här kan du gå vidare längs vattnet hela vägen till Södermalm. Centrala Nacka med Sickla köpkvarter,. Köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi, Nacka Strand och Nyckelvikens naturreservat når man via nya Kvarnholmsbron som förbinder de två stadsdelarna.

Området har utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka. Täta bussturer trafikerar i området där bussen tar dig direkt till Slussen eller Nacka Forum. Du kan också enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan eller Frihamnen på ca 20 minuter med pendelbåtarna vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller). Båtarna går ofta under rusningstid och till sent in på kvällen. Morgonbåtarna bjuder på kaffe.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy