Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 395 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Gamlestads Brygga 5, Gamlestaden, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
59 kvm
Avgift
2 950 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern & välplanerad 2:a med extra tillval och låg avgift!

Varmt välkommen till Gamlestads Brygga 5. En påkostade tvåa om 59kvm som byggdes 2020. Med stilfulla materialval, låg avgift och en väldisponerad planlösning med öppna ytor som binder samman kök och vardagsrum, vilket gör det optimalt för sociala umgängen med familj och vänner. Bostaden erbjuder stor och härlig inglasad balkong. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp till hela bostaden. Ljust parkettgolv och ljusgråa väggar är genomgående över hela lägenheten. I badrummet har ni både tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen.

Här bor du i hjärtat av Gamlestaden, centralt och naturnära område. Med Säveåns kajkant precis utanför dörren. 20 kvadratmeter gemensamma takterrasserna som återfinns högst upp i respektive hus. Med söderläge och vindskyddande väggar i tre väderstreck kan du spendera många ljumma sommarkvällar här uppe. Omgiven av allt du behöver bland annat butiker, restauranger, vackra grönområden, matbutik och snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Letar du efter ett nytt fräscht boende med centralt läge har du hittat rätt. I Gamlestaden balanserar livet mellan lugnet och myllret. Flera olika gymanläggningar i närområdet.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

INTERIÖR

HALL
Välkomnade hall med goda avhängningsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. Väggarna är målade i ljusgrå och på golvet ligger ljus parkett som är genomgående i hela bostaden.
Till vänster om hallen kommer du till klädkammare med inredning från Elfa.

KÖK
Vidare in i bostaden möts du av öppna ytor och underbart ljusinsläpp från två väderstreck. Stort smakfullt kök från Vedum med goda arbets-och förvaringsytor, de vita skåpsluckorna med beslag i svart/krom och den mörka bänkskivan ger ett smakfullt intryck. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggd ugn, kyl/frys, inbyggd mikro och diskmaskin i rostfritt stål.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har lättmöblerade ytor och gott om plats för soffgruppen och tillhörande möblemang. Med den öppna planlösningen mot köket blir detta en optimal plats att samla nära och kära. Vardagsrummet förlängs ut på den inglasade balkongen, här finns det plats för den mindre loungegruppen att avnjuta.

BALKONG
Från vardagsrummet tar man sig vidare till sovrummet. Här finns det gott om plats för dubbelsängen och tillhörande möblemang. Väldigt bra med förvaringsmöjligheter i dom inbyggda garderoberna som går längst med ena väggen.

BADRUM
Stort badrum som går i samma höga standard som resten av bostaden. Vita helkaklade väggar samt smakfullt mörkgrått klinkergolv. Här finns även ett fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp samt vädringsmöjligheter. Utrustningen består av duschhörna med vikbara glasdörrar i frostat glas, handfat med vägghängd kommod, WC, tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, praktisk arbetsbänk för klädvård samt vägghända skåp över.

VÄLKOMMEN HEM

Dokument (pdf)

Planlösningar energideklaration information stadgar arsredovisning-2020 årsredovisning 2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 395 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

59 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Gamlestads Brygga 5

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Våningsplan

6 av 8

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Gamlestads Brygga

Organisationsnummer

769631-8950

Allmän information

Bostadsrättsföreningen uppför tre hus med totalt 117 st. bostadsrättslägenheter. Total boyta om cirka 6 654 kvm och en lokalyta om 666 kvm som består av 6 st. lokaler. På grannfastigheten har föreningen förfogat 54 st parkeringsplatser i garage.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

Mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning - FTX.
Frånluftsdon placeras i klädkammare, kök och badrum.

Övriga utrymmen i föreningen

I varje huskropp finns ett cykelförråd på bottenplan, de är tillgängliga från utsidan och upplysta på kvällstid. Rullstolsrum finns på entréplan. Högst upp i respektive hus finns stora gemensamma takterrasser med fantastisk utsikt.

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 950 SEK/månad. I avgiften ingår I månadsavgiften ingår värme, TV och bredband. Varmvatten, kallvatten och el avläses och debiteras månadsvis med viss fördröjning (ca en månad)

Andelstal

0.85592 %

Överlåtelseavgift

1 190 kr SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

476 kr SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Vatten enligt förbrukning

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

500 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Fastigheten kommer att ingå i gemensamhetsanläggning gällande garage som är beläget under grannfastigheten. Garaget kommer att förvaltas av en samfällighetsförening. Föreningen kommer att i färdigställt garage förfoga över 54 parkeringsplatser, platserna är vikta för dem som tecknade lgh i ett första skede. Hur och om det kommer finnas platser kvar efter fördelning är nuvarande oklart. Parkeringen beräknas öppna i slutet av 2022.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

68 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

78 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl