Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mjölnarvägen 20B, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
120.5 kvm
Avgift
4 272 SEK / mån
Rum
4 rum

Välkommen hem till denna fantastiska fyra i populära Qvarnen Tre Kronor som ligger med första parkett på kajen i expansiva Kvarnholmen. Här bor du mitt i en myllrande ny stadsdel med en fot i innerstan och en i skärgården, här har man renoverat och bevarat de gamla industrierna och minst sagt skapat en unik historisk boendemiljö som är svår att hitta någon annanstans.

Det som kännetecknar denna stilfulla lägenhet är den optimala disponeringen med en stor härlig sällskapsdel mot vattnet med otrolig utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården samt en genomgående takhöjd på 3,2 meter. Bostaden bjuder också på två soliga balkonger i söderläge mot den lugna arkitektritade innergården. Den äldre charmen som finns i huset har bevarats och kombinerats med modern och hög standard. Här bjuds du på detaljer som högt i tak, naturoljat plankgolv och djupa fönsterbänkar i natursten. Köket är påkostat och smakfullt från Vedum och utöver bänkskivor i exklusiv Carraramarmor även stor köksö, spotlights över arbetsbänk och maskinpark i rostfritt från Siemens.

Bostadens tre rymliga sovrum ligger vända mot den lugna innergården och två av sovrummen har utgång till varsin inbjudande balkong i söderläge. Vackra smidesräcken och trätrall på båda balkongerna och här får man grilla med el- och gasolgrill.

De båda badrummen är rymliga med badkar respektive dusch. I det största badrummet finns också en tvättdel med arbetsbänk och överskåp.

Qvarnen Tre Kronor uppfördes 1898 och har varsamt renoverats av Riksbyggen. Idag erbjuder huset ett boende utöver det vanliga. I föreningen finns bland annat eget gym med bastu, stor festlokal med strålande utsikt över Stockholms inlopp, övernattningslägenhet samt garage under huset med garanterad plats. Det finns gott om laddplatser för elbil. Fastigheten är tillgänglighetsanpassad med dörrautomatik, trapphiss och ramper mm.

På Kvarnholmen finns flera smultronställen som restaurangerna Don Felice och Molinari, Don bar med uteservering i kvällssol, Delselius bageri och glassfabriken SNÖ. Kommunikationer in till Slussen och Nacka är mycket bra och tät busstrafik till Slussen och SL-båtar till Nybroplan och Lidingö/Ropsten/Skärgården. En hållplats bort med båten ligger Blockhusudden på Djurgården vilket är perfekt resa för söndagspromenaderna. Möjlighet till båtplats finns då området har många båtklubbar.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy