Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Plogvägen 15, Margretelund, Österåker
Typ
Bostadsrätt
KVM
72 kvm
Avgift
4 224 SEK / mån
Rum
3 rum

Modern ljus 3a i populära Margretelund!

Välkommen till Plogvägen och denna mycket tilltalande moderna lägenhet med fina materialval och klimatsmart förening!

Denna trea är genomtänkt med god ljus design och välkomnande hall med bra förvaring. På framsidan finns plats för ett litet möblemang där man kan njuta av en skön stund i morgonsolen. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum har man fina sällskapsytor. Två rymliga sovrum med förvaring, stort badrum med dusch och tvättdel. Från vardagsrummet når man den mysiga insynsskyddade balkongen med sin fina markis, här kan man njuta av många sköna stunder med den fria utsikten mot skogen. Bostaden är välisolerad så man störs ej av ljud. Lägenheterna är klimatsmarta med solceller som sparar mycket pengar och som är framtiden, ligger utmärkt för energiinhämtning på grund av sydläget.
Här bor du med ett fantastiskt läge enbart ett stenkast från Margretelundscentrum där du finner apotek, restauranger, läkare, frisör, vårt SkandiaMäklarnas kontor och populära Ica Favoriten. Med enbart 3 minuters gång når du busskommunikation som tar dig till Roslagsbanan, Åkersberga centrum eller varför inte hoppa på direktbussen in till Tekniska Högskolan eller Danderyds sjukhus (buss 628 + 628c).

Margretelund är ett av Österåkers vackraste områden med dess närhet till naturen, havet och skärgården. Sommar som vinter kan man njuta av bad och vill man istället ut och leka så finns flertalet fina lekplatser.
Området är mycket barnvänligt med flertalet förskolor och skolor, även privata alternativ finns med varierande inriktning och pedagogik.

För mer info, så är du hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jessica Lasson på telefon 070-729 43 98 eller mail jessica.lasson@skandiamaklarna.se

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy