Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Varvsvägen 18, Tyresö Strand, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
109 kvm
Avgift
5 790 SEK / mån
Rum
3 rum

Sällan till salu! Exklusivt boende med utsikt över Erstaviken.

Varmt välkomna till Varvsvägen 18 och ett exklusivt boende i bästa sjöläge invid Erstaviken. Här på Strandudden görs drömmen om ett kvalitativt boende nära havet, till en verklighet i vardagen!

Här har du som boende tillgång till en modern lägenhet med två uteplatser som erbjuder sol från morgon till kväll och en fantastisk utsikt över Erstaviken. Därtill har du en alldeles egen sjöbod och båtplats, samt tillgång till bastu och festlokal. Närhet till storstadens puls, samtidigt som du kan njuta av det otroliga lugnet ute på strandudden! En fantastisk idyll som skapar livskvalitet varje dag.

- Sällan till salu!
- Öppen planlösning med fantastiska ljusflöden.
- Två uteplatser som ger dig sol från morgon till solnedgång.
- Tillgång till båtplats, bastu, sjöbod, carport, förråd samt gemensam lokal.
- Närhet till badplatser, båtklubbar, naturreservat och idrottsaktiviteter.
- Bekvämt boende i vardagen med närhet till allt familjen önskar i omgivning.

Vi möts av en blomstrande och välkomnande entré, här kan du njuta av kaffet i morgonsolen! Väl in i bostaden finner vi en generös hall med goda förvaringsytor genom byrå och skjutdörrsgarderober. I hallen finns även ett mindre helkaklat badrum med dusch att tillgå. För ytterligare förvaringsutrymmen finns det garderober att nyttja belägna i anslutning till hall och sovrummen.

Vidare når vi den ljusa och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här erbjuds ni ett stilrent och väl tilltaget kök med välplanerade arbetsytor, fullskalig förvaring, god planering samt maxad utrustning.
Mellan kök och sällskapsyta finns en avdelande köks-ö som skapar perfekta möjligheter för kocken att socialisera med familj och gäster medan grillmiddagen förbereds. Vardagsrummet är stort och ger gott om plats för matgrupp för minst 8 personer samt en stor soffgrupp med tillhörande möblemang efter eget tycke och smak. De stora skjutbara fönsterpartierna i väst skänker rummet enorma ljusflöden samt utgång till baksidans terrass.

Från vardagsrummet möts vi av en enorm terrass med utsikt över Erstaviken. Här kan du fånga solens strålar från cirka 14-tiden ända fram till den fantastiska solnedgången! En lättmöblerad terrass med god rymd för loungegrupp, matgrupp och grillhörna. Njut av sommarens härliga dagar och kvällar på denna härliga plats!

Bostaden erbjuder i övrigt ett stort sovrum med fönster ut mot baksidan. I detta rum ryms dubbelsäng, nattduksbord och mindre byrå. Det andra sovrummet är något mindre men erbjuder plats för en stor säng och skjutdörrsgarderob. I anslutning till dessa sovrum finner vi lägenhetens andra helkaklade badrum. Här finns dusch, wc, handfat med kommod, handdukstork tvättmaskin & torktumlare samt en klädvårdsyta. I denna del finns även en klädkammare/förråd samt garderober.

Till denna bostaden får du tillgång till ett förråd, sjöbod, carport, båtplats, bastu, gemensam lokal samt en stor trädäckad altan att kunna nyttja invid vattnet.

På det stora hela ett fantastiskt hem som kan bli ditt- ta chansen när den väl ges!

OMRÅDET
Området Tyresö Strand erbjuder ett praktiskt och naturskönt boende för familjen som önskar erhålla det bästa av två världar.
På kort avstånd finner ni Strandtorget med matbutik, café, restaurang och frisör.
Populära skolor som Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen, Stjärnan och Slottsvillan finns på behagliga avstånd.
Busshållplats ligger en kort promenad från boendet med direktavgångar till Gullmarsplan och anslutande bussar till Stockholm City, Tyresö centrum, Nacka och Haninge.
På cykel/gångavstånd når ni Strandbadet, skärgård, naturreservat, båtklubbar, anrika Tyresö Slott samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy