Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 750 000 SEK / Utgångspris
Adress
Sundbyvägen 11K, Tosterö, Strängnäs
Typ
Bostadsrätt
KVM
59 kvm
Avgift
3 904 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern lägenhet med dubbla balkonger!

Stilren 3:a med dubbla balkonger! Vardagsrum & kök i öppen planlösning med utgång till stor balkong med markis i österläge. Genomgående enhetliga golv och färgval. Fräscht badrum inrett med kakel & klinker. Loftbalkong med eftermiddag/kvällssol. Förråd. Populärt kvarter med närhet till både grönområden och motionsspår. Promenadavstånd till både skola och förskola. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Välkomnande entréhall med smarta skjutdörrsgarderober leder vidare in till kök & vardagsrum i öppen planlösning. Stilrent kök med ljusa skåpluckor kombinerat med guldfärgade handtag och spotlights i taket. Induktionshäll, fläkt, kyl och frys i fullstorlek, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro. Diskmaskin.

Vardagsrum möblerbart med soffgrupp och utgång till stor balkong via härliga dubbeldörrar. På balkongen finns en praktisk markis.

Påkostat badrum inrett med kakel & klinker. Handfat i kommod, wc & spegelskåp. Duschdel med vikbara glasduschväggar. Tvättmaskin och förvaringsskåp. Spotlights i taket.

Master bedroom är möblerbart med dubbelsäng och övrigt sovrum är inrett med flera väggfasta garderober.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 750 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

59 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Sundbyvägen 11K

Ort

Strängnäs

Kommun

Strängnäs

Lägenhetsnummer BRF

306290004-00B6

Våningsplan

2 av 2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Brage 4

Organisationsnummer

769631-0718

Allmän information

ÖVRIGT
BRF Brage 4 har tecknat ett gemensamt elavtal.
Föreningen kommer månadsvis att fakturera el för varje lägenhet.
Bostadsrättsinnehavaren tecknar inget eget el-avtal.

Antal lägenheter

34

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 904 SEK/månad. I avgiften ingår Ink. värme/VA.

Beskrivning månadsavgift

Månadsavgift: 3 464 kr
Obligatoriskt tillägg: 440

Andelstal

2.998

Andel av BRF nettoskuldsättning

756 928

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Separat kösystem till parkeringsplats. 250 kr/månad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl