Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gryningsgatan 2, Blästad, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
43 kvm
Avgift
3 031 SEK / mån
Rum
2 rum

Den idealiska marplans-2:an med genuin huskänsla

Äntligen har vi nöjet att presentera en bostad av sällan skådat slag!

Rikta era blickar till denna idealiska markplansdröm som erbjuder allt man kan önska sig. Här erbjuds en generöst tilltagen utemiljö i söderläge omringad av en grönskande trädgård med fruktträd och rabatter. Här är det bara att flytta in och låta lugnet infinna sig!

Vi befinner oss i Blästad, ett område som stoltserar med ett utmärkt läge i Linköping. Här bor ni nära naturen, med Vidingsjö- och Ullstämmaskogen som närmsta grannar samtidigt som ni når centrala Linköping på endast 15 minuter med cykeln. Inom en kilometers avstånd når ni det mesta i serviceväg såsom Ekholmens Centrum med sitt kompletta serviceutbud och flertalet andra välsorterade matbutiker som Coop och Östenssons.

Lägenheten disponeras som en rymlig 2:a på 45 välplanerade kvadratmeter. Här välkomnas ni av en ljus och luftig interiör med flertalet fönster åt två väderstreck. Väggar och golv går i sobra kulörer och är i ett genomgående gott skick. Hallen är rymlig och erbjuder gott om plats för avhängning och förvaring i garderobsvägg. I direkt anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet utrustat med bland annat dusch med glasväggar och tvättmaskin. Från hallen når ni även den rymliga klädkammaren som tillgodoser förvaringsbehovet ytterligare. Vidare in i lägenheten når ni de sociala ytorna i form av det trevliga vardagsrummet som ligger öppet mot köket. Här erbjuds generöst med ljusinsläpp från fönsterpartierna med grönskande utsikt åt alla håll. Köket erbjuder god förvaringskapacitet och gott om arbetsytor. Det luftiga vardagsrummet bjuder in till socialt umgänge för flera glada gäster. Som kronan på verket når ni från köket ut på lägenhetens fenomenala utemiljö i form av en rymlig uteplats som bjuder ut er till skönt socialt umgänge och odlingsmöjligheter. Uteplatsen ligger i söderläge och erbjuder sol under större delen av dagen! Vidare erbjuder lägenheten ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, förvaringsmöbler eller skrivbord.

BRF Blästad Loge är en mycket välorganiserad och familjär förening med god ekonomi. Föreningen erbjuder sina medlemmar flertalet faciliteter som kan nyttjas kostnadsfritt såsom övernattningslägenhet, samlingslokal, träningsrum, bastu och pingisrum. I föreningen finns även cykelrum i anslutning till varje hus, återvinningsrum samt en trevlig och välskött trädgård med trevliga uteplatser med möjlighet att grilla. Föreningen erbjuder sina medlemmar parkeringsplatser i form av garage för 450 kr/mån eller utomhusplatser för 200 kr/mån. I avgiften om 3031 kr/månad ingår uppvärmning, vatten, el, bredband och TV.

Sammantaget är detta den optimala bostaden för er uppskattar lugnet och närheten till naturen. Välkomna till en ytterst trivsam bostad att njuta av från allra första ögonblick!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy