Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
425 000 SEK / Utgångspris
Adress
Kaptensgatan 11B, Centralt, Söderhamn
Typ
Bostadsrätt
KVM
49.5 kvm
Avgift
3 382 SEK / mån
Rum
2 rum

Lägenhet med stor och inglasad balkong!

Här erbjuds en väldisponerad och potential lägenhet som det finns något genuint och väldigt hemtrevligt över. Här bor du okomplicerat och härligt.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en trevlig och praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett rogivande sovrum med garderob och plats för dubbelsäng. Köket är mindre och ytsmart med vita skåpluckor. Det lättmöblerade och härliga vardagsrummet bjuder på stora fönster och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, wc, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin.

Bostaden har även en balkong vars stora ytor gör den lätt att möblera precis som du vill. Här erbjuds sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar.

Rumsbeskrivning

Hall

Den trevliga och praktiska hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med tapetserade väggar och plastmatta. Här finns det mesta man kan kräva av en hall ? goda avhängningsmöjligheter.

Kök

Ett mindre och ytsmart kök med kombinerad kyl/frys, spis, ugn och fläkt.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett lättmöblerat och härligt rum med parkettgolv och tapetserade väggar. Här erbjuds stora fönster och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum

Från hallen når du lägenhetens master bedroom ? ett rogivande rum med parkettgolv och tapetserade väggar. Rummet har plats för dubbelsäng.

Badrum

Funktionellt badrum med toalett, wc, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin. Här ligger våtrumsmatta som går fint ihop med rummets våtrumstapet.

Balkong

I vardagsrummet finner du en stor och inglasad balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Här har du fin utsikt mot innergården.

Dokument (pdf)

Stadgar Bagaren Hsb Årsredovisning 2020 BRF Bagaren ED Kaptengatan

Allmän information

Pris

425 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2

Boarea (BOA)

49.5 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Kaptensgatan 11B

Ort

Söderhamn

Kommun

Söderhamn

Beskrivning av förråd m.m.

Källarförråd samt matkällare.

Lägenhetsnummer BRF

35

Våningsplan

3 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Bagaren

Organisationsnummer

786000-0327

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

1959

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 382 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV

Andelstal

0,82482

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

137 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

92 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Peter Persson HSB Värmland

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta