Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kvarngränd 7, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
48 kvm
Avgift
2 504 SEK / mån
Rum
2 rum

Magnifik 2:a med industrikänsla och havsutsikt

Högt och fritt belägen, med utsikt över Stockholms inlopp och de charmigt välbevarade tegelbyggnaderna finner ni detta spektakulära boende att trivas i från allra första stund.

Här förenas en yteffektiv planlösning med smakfulla materialval och en hänförande atmosfär. Den industrihistoriska byggnaden är ursprungligen uppförd 1931 och byggdes om till bostadshus 2014. Känslan av byggnadens industriella era lever kvar i de rustika detaljerna såsom tjocka väggar och stora industrifönster med djupa nischer. I övrigt präglas bostaden av modern elegans och skandinavisk minimalism med ljusa ytskikt, parkettgolv i ek, stilrent kök från HTH och helkaklat badrum med såväl golvvärme som tvättmaskin och torktumlare.

Något av det mest utmärkande för bostaden är den storslagna utsikten över vattnet mot Djurgården som närvarar genom samtliga fönster. Här är det enkelt att varva ner och njuta av lugnet som genomsyrar hela området. Njut av sol hela dagen från föreningens gemensamma takterass med panorama utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. I föreningen finns även en gästlägenhet att hyra.

På Kvarnholmen bor du med närhet till såväl Stockholms innerstad, Djurgården och Nackas underbara natur- och skärgårdsmiljöer. Med SL-trafik, båthållplats och busshållplats precis utanför byggnaden, når du Nybroplan med båten (Linje 80) på knappt 30 minuter, eller över till Djurgården på 3 min i motsatt riktning, mot Nacka Strand och Ropsten. Med bussen (Buss 402) är du inne vid slussen på 12min, eller till Nacka Forum i andra riktningen på några minuter.

Runt knuten finner du Kvarnholmens centrum med bland annat Coop-butik, bageri Robin Delselius, kemtvätt, frisör, gym, flera restauranger, tandläkare och en av landets bästa vårdcentraler. På kvarnholmen finns ytterligare restauranger, bar, den prisade gelaterian Snö, utomhusgym och lekplatser. Här finner ni även flertalet förskolor och Ebba Braheskolan (årskurs 1-9).

En bostad ni absolut inte får missa. Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy