Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Finslipargränd 4, Centrala Huddinge, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
48 kvm
Avgift
2 959 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hög standard, centralt läge & låga boendekostnader

-Centralt läge
-Minimala boendekostnader
-Hög standard utan renoveringsbehov
-Stilfull och elegant interiör
-Tillgång till föreningens takterrass

Välkommen till denna mycket trevliga 2:a som passar perfekt för dig som vill ha närhet till det mesta. Det första vi möts av i lägenheten är en väl tilltagen hall med gott om förvaringsmöjligheter samt avhängning. Vidare in i lägenheten finner ni en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats för trevliga middagar i större sällskap. Badrummet är helkaklat och utrustat med allt du behöver i form av duschhörna, WC, kommod, spotlights i taket samt ett spegelskåp. Balkongen med utsikt mot den mysiga innergården där man kan sitta i timmar och bara njuta av lugnet.

Med det centrala läget finns alltid det mesta nära till hands. På kort gångavstånd nås såväl Huddinge centrum och pendeltåget som gym, restauranger, kaféer och Huddinges kanske bästa bageri. För den som vill utforska lite mer av Huddinge så finns det i kommunen totalt 7 naturreservat, slalombacke och mängder med smultronställen och badplatser.

En bostad som bör upplevas på plats! Hjärtligt välkomna på visning.

Rumsbeskrivning

- Hall -
Välplanerad hall med gott om förvaring samt plats för avhängning av ytterkläder. Direkt till vänster finner ni en rymlig klädkammare. På golvet i lägenheten ligger det ett fint ekparkettgolv som är genomgående i alla rum.

- Kök & Vardagsrum -
Smakfullt Marbodal som är utrustat med allt som du kan behöva ha i ett kök. Köksbänken är av laminat och har fint kakel ovan med en behaglig belysning. I köket finner ni även en kombinerad kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro, fläkt samt integrerad diskmaskin. Plats för matbord med plats för 6-8 personer

- Sovrum -
Sovrummet är i direkt anslutning till köket och den generösa balkongen. Stort och mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, garderober och en arbetshörna. Det finns gott om förvaring genom skjutdörrarna direkt till höger i rummet.

- Badrum -
Mycket fräscht och trevligt badrum med helkaklade vita väggar och mörkt klinkergolv. Spotlights i taket. Badrummet är utrustat med WC, handfat, duschhörna, spegelskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

- Balkong -
Balkongen är en mycket trevlig yta som passar perfekt för dig som gillar att koppla av i lugn och ro. Gott om plats för det större sällskapet också.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration - Finslipargränd 4 Årsredovisning 2021 - Finslipargränd 4 Stadgar - Finslipargränd 4 Planlösning - Finslipargränd 4

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

48 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Finslipargränd 4

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Beskrivning av förråd m.m.

Till bostaden hör ett källarförråd.

Lägenhetsnummer BRF

5-1502

Våningsplan

6 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Sjödalsterrassen 2

Organisationsnummer

769630-6724

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Sjödalsterrassen 2 består av ett flerbostadshus med 5 trapphus, 109 st lägenheter med garage i markplan. Barnvagns- och rullatorplats finns vid alla entréerna. I markplan bredvid trapphus 4 finns även en lokal om 78 kvm. Lokalen hyrs ut av bostadsrättsföreningen. Ytterligare en lokal om 300 kvm finns inom föreningen.

TV OCH BREDBAND
Fiber, Telia.

BYGGNADSÅR
2018

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-TV (grundutbud) och bredband från Telia ingår i månadsavgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Byggnadskommentar

Gemensamma utrymmen: Lägenhetsförråd, soprum, cykel- och barnvagnsförråd ligger i gatuplan

Kommande renoveringar

Föreningen har en oinredd lokal i gatuplan om ca 55 kvm som i dagsläget inte används till någonting. Föreningen kommer inreda denna och hyra ut till företag och kostnaden för detta kommer ej påverka avgifterna.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 109
Antal lokaler: 2

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam takterrass med utekök och gott om sittplatser.

Antal lägenheter

109

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 959 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, kallvatten, internet och kabel-tv.

Andelstal kommentar

Bostadsrättsandel: 0,89801%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I föreningen finns det 47 st garageplatser (vara fyra st är tilldelade förskolan) med hyra på 1280 kr/mån. Till garageplatserna är det särskild kö. Kön administreras av föreningens styrelse.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl