Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Utgångspris
Adress
Upplysningens väg 23, Centrala Väsby, Upplands Väsby
Typ
Bostadsrätt
KVM
52 kvm
Avgift
3 250 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 2:a med byggår 2020 & solig balkong

Nu ges äntligen chansen att köpa en av de ovanliga och mycket populära gavel-2:orna med härlig och rymlig balkong i väster i den centralt belägna föreningen Messingsröret på Upplysningens väg 23. Byggnaden uppfördes år 2020 och bostaden är i genomgående fint skick. Här är det nästan nyproducerat!

Denna lägenhet har stora fina fönsterpartier som ger ett härligt Ijusinsläpp. Det är genomgående ekparkettgolv från Kährs och Ijusa tapeter på väggarna. Köket har inredning i vitt från Vedum och alla vitvaror är från Electrolux. Badrummet är helkaklat med golvvärme och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här erbjuds ni bland annat ett ordentligt sovrum, rymligt stort kök med matplats och alla bekvämligheter, vardagsrum med närhet till kök samt gott om förvaring i de medföljande garderoberna. Balkong med sol från mitt på dagen och eftermiddag/kväll. Låg avgift. Förråd finns i huset. Lummig och privat innergård med plats för umgänge och lek.

Brf Messingsröret ligger mycket centralt (men ändå lugnt avskilt) i Upplands Väsby och runt hörnet finner du både pendeltågs- och busstationen, restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum.

Rumsbeskrivning

Hall

Hall med grått klinkergolv i entrén och vidare in i bostaden är det mattlackad ekparkett.

Ljusa tapeter på väggarna. Hatthylla, en garderob samt ett städskåp.

Badrum

Helkaklat badrum i vitt med grått klinkergolv (golvvärme). Duschhörna med fällbara glasväggar, handdukstork, WC, handfat, spegelskåp, kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Sovrum med parkettgolv och Ijusa tapeter. Garderober längs ena väggen. Utgång till balkong i väster.

Vardagsrum

Ljust och trevligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. På golvet är det ekparkett och väggarna har ljusa tapeter. Stora fönster ger ett fint Ijusinsläpp.

Kök

Köket har inredning från Vedum, modell Maja, vita släta luckor och lådor. Bänkskiva av laminat. Vitvaror från Electrolux, spis med induktionshäll, kyl/frys, mikrovågsugn, diskmaskin, spisfläkt. Ovan arbetsytorna och diskbänken är det kakel.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar Revisionsberättelse 2021 Årsredovisning 2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

52 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Upplysningens väg 23

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Lägenhetsnummer BRF

6-1104

Våningsplan

2 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Messingsröret

Organisationsnummer

769633-9667

Allmän information

Brf Messingsröret i Upplands Väsby är en välskött och stabil förening med bra ekonomi. Föreningen bildades 2017 och har 127 bostadsrättslägenheter på Optimusvägen och Upplysningens väg. Centralt, modernt och energisnålt boende i ljusa, luftiga lägenheter. Fin innergård med sittmöbler och gräsytor.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Telia Triple Play (kollektivt avtal tecknas av föreningen) med TV, bredband 100/100Mbit/s och IP-telefoni.

Övriga utrymmen i föreningen

Trevlig innergård med sittplatser och lekplats för barnen.

Antal lägenheter

127

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 250 SEK/månad

Andelstal

0,68883%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

772 814 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

152 SEK/månad

Summa driftkostnad

152 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

97 st garageplatser med en kostnad om 750 kr/mån.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

79 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

81 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl