Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 180 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 280 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Snickaregatan 27, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
27.3 kvm
Avgift
1 674 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Central och optimalt planerad 1:a med nyrenoverat kök och badrum!

Här finner du en lägenhet som är i fint skick där du kan flytta in och trivas från första stund. Bostaden präglas av ljusa färger och fina ytskikt. Lägenheten erbjuder en boyta om 27.3 välplanerade kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. De öppna ytorna lämnar plats åt allt du behöver för att du ska känna dig som hemma.

Här välkomnas du in i ett mysigt och öppet allrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och plats för soffa, säng och matbord. Optimalt planerat och nyrenoverat kök med vita köksluckor och vitt kaklat stänkskydd. Bostadens fräscha och nyrenoverade badrum är helkaklat och har toalett, handfat med kommod, handdukstork och dusch med glasväggar. Bostaden har genomgående stora ljusinsläpp, fräscha ytskikt och smarta förvaringslösningar.

Brf Dalkullan 21 är en ekonomiskt solid förening med ständigt fokus på förbättring. Här på Snickaregatan bor du med låg månadsavgift om 1 674 kr där värme, vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg samt förråd ingår i avgiften. Till medlemmarna tillhandahåller man tvättstuga, cykelförråd, sopsortering samt en mindre takterass med en härlig utsikt över takåsarna och många soltimmar.

I hjärtat av Linköping bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat vackra grönområden, trevliga promenadstråk, bra kommunikationer, matbutiker, caféer, restauranger och badbrygga. Stångån ligger runt knuten, citypulsen några meter bort och Centralstation ligger en kortare promenad från bostaden. Till Universitetet tar det cirka 15 minuter cykelväg, Hälsouniversitetet cirka 5-10 minuter och Saab cirka 10 minuter. Söker du efter ett boende med ett centralt läge och nära till allt har du hamnat rätt!

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en praktisk och välplanerad hall med inbyggda garderober. Hallen har vitmålade väggar och klinkergolv.

Kök
Ett ljust, yteffektivt nyrenoverat kök med spis, ugn och kombinerad kyl/frys. Vita skåpsluckor, klinkergolv och vitmålade väggar.

Allrum
Ett mysigt och öppet allrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och plats för soffa, säng och matbord. Rummet har vita väggar och parkettgolv.

Badrum
Smakfullt, fräscht och nyrenoverat badrum med ljusgrått klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummets inredning består av toalett, dusch med glasade duschväggar, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork.

Fransk balkong
Fransk balkong mot innergård från allrummet.

Renoveringar
Kök 2022
Badrum, 2021.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Energideklaration Årsredovisning 2021

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

1 280 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

27.3 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Snickaregatan 27

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Vindsförråd

Lägenhetsnummer BRF

14

Våningsplan

3 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Dalkullan 21

Organisationsnummer

769634-9864

Allmän information

Brf Dalkullan 21 omfattar 63 bostadslägenheter och lokaler med adress Drottninggatan 12 och Snickaregatan 27-29.

Till varje lägenhet finns förråd. I föreningen finns även två tvättstugor, cykelrum, sopnedkast och sopsortering på gården. Föreningen har även garage i källaren (700 kr/mån) och p-platser på innergården (400 kr/mån). Till parkering och garage är det separat kö. Fastighetens byggnadsår är 1962.

Föreningen har tecknat ett gemensamt bredbandsavtal för alla boende.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har tecknat ett gemensamt bredbandsavtal för alla boende som ingår i avgiften.

Utförda renoveringar

Renoverat alla badrum i föreningen med start from slutet av sommaren 2020. Stambyte har gjorts samtidigt.
Hissbyte, 2020.
Takbyte under år 2020.
Gemensamt abonnemang för bredband, 2020.
Byte av avloppsstammar under år 2016.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lokaler: 7
Antal hyresrätter: 1

Antal lägenheter

63

Byggnader

Byggår

1962

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

1 674 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg.

Beskrivning månadsavgift

Kostnad för el på ca 160 kr/månad som betalas på månadsavin.

Avgiftsförändringar

Föreningen har höjt avgifterna med 10% from 2023-01-01.

Andelstal

0,737

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

403 264 SEK

Överlåtelseavgift

1312,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

160 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

260 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage i källaren, 38 platser (700 kr/mån) och p-platser på innergården, 14 platser (400 kr/mån). Till parkering och garage är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl