Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Benvägen 38, Bjurhovda, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
67.2 kvm
Avgift
3 623 SEK / mån
Rum
2.5 rum

En hemtrevlig 2,5 rummare på bottenplan med uteplats och uterum!

Välkommen till denna underbara 2,5 rummare på bottenplan med både uteplats och ett inglasat uterum som förlänger sommaren. Här erbjuds en hemtrevlig bostad där varje kvadratmeter kan nyttjas optimalt.

Denna lägenhet består av hall, kök, vardagsrum, badrum, klädkammare, och två sovrum. Här kliver du in i en lägenhet med ett klassiskt kök i en trendig grå färg med kakel ovan bänkskivan, bra förvaringsmöjligheter, förberett för bänkdiskmaskin och plats för matbord och stolar. Det stora vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och plats för soffa av större modell. Du har två sovrum med plats för säng och ytterligare förvaring varav det ena kan användas som barnrum, kontor eller gästrum. Badrummet är av bra storlek och erbjuder det du behöver, toalett, dusch, kommod med handfat och förberett för tvättmaskin. Lägenheten är även perfekt lämpad för de som behöver extra assistans vad gäller självöppnande portdörrar och ramp upp till entrén.

Att ha din egna uteplats där du kan spendera dina sommarkvällar höjer livskvaliteten för många, här har du morgon och förmiddagssol men även ett inglasat uterum du kan använda när vädret inte tillåter dig att vara utomhus. Loftgången erbjuder eftermiddags och kvällssol. Ytorna ger dig möjligheter att ha både loungegrupp, växter och kryddsamlingar.

Kvarteret runt Benvägen 38 är familjevänligt och lugnt med bland annat närhet till vackra skogspartier, gräsytor, lekparker, förskola och skola. En kort promenad från bostaden finns matbutik och busshållplats. Fotbollsplanerna på Branthovda och Hälla handelsområde med dess stora utbud ligger fem minuters bilfärd från bostaden. Här har du ett boende som gör vardagspusslet lätt att lägga.

Midgård i Västerås är en stabil och välskött förening med låga avgifter där internet ingår. Föreningen erbjuder grönskande grönområden, tvättstuga, lekplats, soprum och cykelrum.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy