Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Pråmkajen 71, Pråmkajen, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
76 kvm
Avgift
4 552 SEK / mån
Rum
3 rum

Gaveltrea med ett förstklassigt läge!

Ett av stadens mest eftertraktade lägen! Granne med Svartån och naturen runt hörnet!

Härmed välkomnas ni till omåttligt populära Pråmkajen. Området förser er med det bästa av 2 världar, dels närheten till centrum och några steg från porten har vi Oset och Naturens hus med praktfulla träd och glittrande vatten, utegym och mycket mer. Stadsparken är magisk - med all natur, vattenstråk och Stadsträdgården, där kan du äta gott och lyssna på konserter under sommarhalvåret. Passa på att prova något gott från Jeremias Bageriet - en lokal favorit.

Vi möts av en rymlig hall med rak siktlinje genom vardagsrum, ut på uteplatsen och mot det harmoniska grönområdet. Här erbjuds du den perfekta blandningen mellan öppna sociala ytor och rum som inger en känsla av lugn. Det välutrustade och komfortabla Vedum- köket erbjuder stora arbetsytor och rikligt med förvaring. Vardagsrummet kan beskrivas som hemmets naturliga mötesplats med stora fönsterpartier mot uteplatsen och trevliga ytor för umgänge. Härifrån blickar vi ut mot den stora insynsskyddade uteplatsen med trätrall, mysig pergola samt gräsyta med plats för loungedel samt matplats, med trevlig förmiddagssol. Vackert sammanflätat med vardagsrummet leds vi in i sovrummen. Masterbedroom - ett enastående rum med ett härligt ljusinsläpp tack vare gavelfönstret och den rogivande utsikten mot uteplatsen, sovrum nummer två rymligt och kan likväl nyttjas som kontor/gästrum. Bekvämligheter som helkaklat badrum med golvvärme samt en separat tvättstuga. Förråd finns i anslutning till entrén samt ytterligare en uteplats med kvällssol!

Brf Åstaden är en solid och stabil förening belägen vid den vackra åpromenaden. På Pråmkajen är bara lugnet och läget guld värt! Med endast en kort promenad når ni city, Naturreservatet Oset, sjön Hjälmaren och mycket mer. Populära Hamnkrogen samt småbåtshamnen finner ni ett stenkast bort.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för er intresseanmälan, 073- 913 32 65.
Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy