Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 450 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Munkhättevägen 27D, Tumba Park, Tumba
Typ
Bostadsrätt
KVM
65 kvm
Avgift
5 224 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hörnlägenhet med generös takhöjd

Nu finns möjlighet att förvärva en av de attraktiva hörnlägenheterna med stora fönsterpartier och en takhöjd som nästan når 4 meter som högst.
Bostaden är en tvåa från början men har med fördel gjorts om till yteffektiv trea.
Läget är formidabelt med stor närhet till centrum, kommunikationer samt övrig service som efterfrågas.

Bostaden är genomsyras av rikliga ljusinsläpp och stilfulla färg- och materialval. Dessutom bidrar den trivsamma balkongen till något alldeles extra med utsikt åt två olika väderstreck varav det är skjutbara glaspartier åt ena sidan.
Invändigt finns två bra sovrum, fullskaligt köp som har kontakt med matplats och vardagsrum intill. Den generösa takhöjden skapar en härlig rymd och luftig känsla. Vidare finns ett stort badrum som även erbjuder tvättdel med tvätt och tork. Hallen ger plats för avhängning som tillsammans med klädkammaren skapar goda förvaringsmöjligheter.

En smått unik lägenhet som man längtar hem till.

Rumsbeskrivning

Hela bostaden har parkettgolv förutom badrummet som har plastmatta.

HALL
Plats för avhängning, längre in i bostaden finns rymlig klädkammare med garderober.

SOVRUM
Rymligt sovrum med garderober samt utgång till stor balkong som vetter åt två olika väderstreck och är inglasad åt ena sidan med skjutbara partier.

BADRUM
Kaklade väggar samt dusch med glasvägg. Ny wc, tvättställ med under- och spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare med tillhörande arbetsyta och skåpförvaring.

KÖK
Arbetskök med stilrena luckor och fullutrustad maskinpark bestående av kyl och frys i fullhöjd (nya), spis, fläkt och diskmaskin.

MATPLATS/VARDAGSRUM
I anslutning till köket finns en generös matplats intill de stora gavelfönstren som sträcker sig uppemot taket på nära 4 meter. Vidare finns plats för soffa och övrig möblering.

SOVRUM
Bra sovrum med fönster mot framsidan.

Dokument (pdf)

Planlösningar ÅR 2021 242 Stadgar Registrerade 2018-12-20

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 450 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

65 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Munkhättevägen 27D

Ort

Tumba

Kommun

Botkyrka

Lägenhetsnummer BRF

8333

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kronan

Organisationsnummer

769609-1615

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Bredband 50 mbit ingår i månadsavgiften samt grundutbud av tv-kanaler.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 100

Antal lägenheter

100

Byggnader

Byggår

2003

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 224 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, tv-kanaler och bredband (grundutbud).

Andelstal

1,05340%

Andel av månadsavgift

0,0106

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

483 139 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Kommentar till nettoskuldsättningen:
Har räknats ut genom följande uträkning:
Samtliga skulder till kreditinstitut (kortfristiga och långfristiga) - kassa & bank x bostadsrättsandel.

Uppgifterna kan avvika mot vad som står angivet i årsredovisningen då dessa belopp kan ha förändrats sedan årsredovisningen gjordes. För den köpare där detta är av stor betydelse så uppmanas man att kontrollera detta ytterligare med föreningen att uppgifterna fortfarande stämmer.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

600 SEK/månad

Summa driftkostnad

600 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering kostar 300:-/mån, garage 500:-/mån , Både parkering och garage innehåller motorvärmaruttag. Det finns även laddplats för elbil, den kostar 300:- + förbrukad el. Det finns lediga platser till alla alternativen.

Beskrivning

Övrigt

KOMMUNIKATIONER
Det är endast en kort promenad till Tumba station där pendeltåg avgår mot såväl Stockholm som Södertälje.

Pendeltåg till Stockholm C tar cirka 25 minuter och till Södertälje C cirka 20 minuter. Med bil tar resan till Stockholm ca 30 minuter.

I Tumba finns ett busstorg där en rad bussförbindelser sträcker sig mot bland annat Tullinge, Huddinge sjukhus, Fridhemsplan, Salem, Rönninge, Vårsta, Grödinge samt till norra Botkyrka där T-bana ansluter.

Fritid:
För fritidssysselsättningar finns badhus, sporthallar, idrottsplats, gymnastiksalar, ishuset, konstfrusen isbana, fotbollsplaner, bandyplan, styrketräning och parklek. Idrottsklubbar finns inom bl.a. Fotboll, ishockey, handboll, innebandy, basket, bordtennis, skytte. Dessutom finns bibliotek, bio, Folkets hus och fritidsgården Lagret. Det finns även ett flertal golfbanor i närheten (Botkyrka GK, Rikssten GK och Grödinge Pay and Playbana).

Service:
Tumba Centrum är kommunens huvudcentrum. Här finns post, banker, apotek, systembolag, livsmedel, dammode, tyg, spel och tobak, kemtvätt, frisör, ur och optik, guldsmed, blommor, skor, skomakeri/nycklar, konditori, fotvård, flertalet restauranger m.m.

Bland övrig service kan nämnas bibliotek, konsthall, kommunalhus, församlingsexpedition, försäkringskassa, arbetsförmedling samt folktandvård.

För mer information: www.botkyrka.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl