Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Selma Lagerlöfs gata 1, Vallastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
35 kvm
Avgift
2 328 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Etagelägenhet i modernt utförande med härlig uteplats!

Nu har vi nöjet att presentera något utöver det vanliga!

På första våningen finner ni denna inbjudande bostad som disponeras som en 1,5:a och erbjuder en boyta om 35 välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan. Här njuter ni av en smakfull interiör med bambuparkettgolv, fina inslag av detaljer i massivträ och genomgående vitmålade väggar. Lägenheten genomsyras av en hög materiell standard, generöst ljusinsläpp och smarta lösningar med förvaring under golvet. Alla instalationer i bostaden är även de under golvet vilket medför att du själv kan göra om lägenheten precis som du vill.

Här möts ni av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter som öppnar upp bostaden. I anslutning till hallen når ni det moderna köket från Ballningslöv och vardagsrummet som ligger i en öppen planlösning med sin generösa takhöjd om drygt 4,5 meter och stora fönster för ett härligt ljusinsläpp. Det lyxiga badrummet är helkaklat och erbjuder vägghängd wc, dusch med glasad duschvägg, handfat och förberedelse för tvättmaskin.
En trappa upp når ni det mysiga loftet med full ståhöjd och utrymme för stor dubbelsäng och extra förvaring.

Som medlem i föreningen har du tillgång till två stora takterrasser med utsikt över Vallastaden och med sol hela dagen. På den övre terrassen, som är förberedd för takodling och med möjlighet att ansluta en badtunna, finns tillhörande bord och stolar för användning samt ett litet glashus som du kan använda när det är kyligt eller regnigt. På den lägre terrassen finns en öppen spis som alla medlemmar kan använda.

Här, i innovativa Vallastaden, bor ni med ett suveränt läge där ni har närhet till det mesta för en bekväm och aktiv vardag. I huset finns en trevlig vinbar, i grannkvarteren en liten livsmedelsbutik och ett par restauranger. Området ligger alldeles intill Campus Valla och på 10 minuters cykelavstånd når ni Mjärdevi Science Park, US, Garnisonen och centrala Linköping. Inom en kilometer erbjuds ett komplett serviceutbud med bland annat välsorterad mataffär, Systembolaget, apotek, restauranger, caféer och flera gym, Dessutom har bor ni med naturen runt knuten då området ligger inbäddat mellan stadsnära Vallaskogen och vidsträckta Tinnerö Eklandskap. I månadsavgiften på låga 2328 kr ingår värme, vatten och förråd.

Välkommen att flytta in och börja trivas från första stund!

Rumsbeskrivning

Hall
Inbjudande hall som öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och vackert bambuparkettgolv. Här finns det bra plats för dina jackor och skor.

Kök
Smakfullt kök med vit skåpsinredning från Ballingslöv och rostfri diskbänk. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, ugn, spishäll samt fläkt.

Allrum
Välplanerat rum med vitmålade väggar och vackert bambuparkettgolv. Innovativ förvaring finns i golvet som nås genom att lyfta på dem olika golvsektionerna.
Här möts vi av stora fönster, vackert ljusinsläpp. Plats för soffa och matbord/skrivbord.

Badrum
Stort badrum med mörkt klinkergolv och väggar i vitt kakel. Utrustat med vägghängd WC, duschvägg i glas och handfat. Badrummet är även förberätt för att sätta in tvättmaskin.

Uteplats
En härlig uteplats där du kan sitta med dina vänner utan alls mycket insyn. Här har du lättmöblerade ytor och gott om plats för dina utemöbler. Ett mindre äppleträd finns även vid uteplatsen.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2021 Stadgar

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

Accepterat pris

Antal rum

1.5 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

35 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Selma Lagerlöfs gata 1

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Förråd tillhör lägenheten.

Lägenhetsnummer BRF

1002

Våningsplan

1 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF iValla i Vallastaden

Organisationsnummer

769632-1285

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
BRF ivalla består av ett flerfamiljshus i fyra våningar om 21 lägenheter och 1 lokaler. För mer info se: http://www.ivalla.se/
Allmänt
Kommun: Linköping
Ekonomisk förvaltare: Nabo

Gemensamma utrymmen
För föreningens medlemmar finns en tvättstuga, cykelparkering, ett barnvagsförråd samt en terrass på taket att nyttja.
De ca. 100 bostäderna i kvarteret äger tillsammans det så kallade felleshuset, ett 250 m2 stort glashus med tropisk grönska och en mängd olika aktiviteter. Där finns också ett uppvärmt allrum med kök samt två övernattningsrum med hotellstandard som vardera rymmer fyra personer till ditt förfogande

Parkering
Tillgång till gemensam bilpool. Det finns ett parkeringshus i området med ca 315 parkeringsplatser. Dessa går att hyra för 800 kr/mån.

Bredband
Fastigheten är ansluten till fibernätverk

Hiss
Fastigheten har hiss.

Gemensamt i området
Föreningen är delägare i Linköping Integralen S:1 vars syfte är väg och gemensamhetslokal med övernattningsrum, samlingslokal och grillplats.
Det finns sopsug och gemensam återvinningscentral.
Gemensam bilpool och möjlighet till parkering i parkeringshus.

Underhållsplan
Byggnaden är nyproducerade varför något underhållsbehov utom löpande underhåll inte planeras år 1-11.

Försäkring
Föreningen har fullvärdesförsäkring för fastigheten som komplement till bostadsrättsinnehavarnas hemförsäkringar

Juridiska personer
Juridiska personer godkänns som medlemmar i föreningen.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Byggnaden nominerades som Årets bygge 2017, belönad med Östergötlands arkitekturpris 2017 och fortfarande ett av Sveriges mest använda exempel på hållbart byggande.

Juridisk person kan accepteras

Ja

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

Byggnaden har fjärrvärme och ett effektivt och behagligt ventilationssystem med värme och tilluft nedfällt i golvet. En del av elen kommer från solcellerna över balkonger och terrasser.

Byggnadskommentar

Huset är byggt av trä, ett material som binder koldioxid istället för att vara en miljöbov. Dessutom är huset konstruerat för att vara föränderligt över tid. Genom att hiss och schakt placeras utanför huset och alla installationer dras i installationsgolv skapas unika möjligheter för husets boende att själva flytta samtliga väggar, kök och badrum. Detta möjliggör flexibla planlösningar och lägenhetsfördelningar beroende på vilka trender som gäller eller vilka skeden i livet de boende befinner sig i.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 21
Antal lokaler: 1

Antal lägenheter

20

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 328 SEK/månad. I avgiften ingår värme och vatten.

Andelstal

4.48361

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

331 384 SEK

Överlåtelseavgift

1312,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

109 SEK/månad

Summa driftkostnad

409 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy