Länk kopierad!

Visningar

sön 5 feb 12:00 - 12:30
Varmt välkommen till bokad visning! Bokning krävs och sker via SkandiaMäklarna's hemsida

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 250 000 SEK
Adress
Västergatan 17A, Norr, Eskilstuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
52 kvm
Avgift
3 596 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och välplanerad tvåa med stor inglasad balkong

Varmt välkommen till denna rymliga tvåa med stor inglasad balkong som erbjuder perfekt solläge i form av kvällssol. Genomgående smakfulla färgval och bra ljusinsläpp. Hallen välkomnar med ljusa väggar, nytt golv och goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla. Vidare in i bostaden möts vi av ett rymligt vardagsrum med nytt ljust golv och plats för större möblemang. Även via vardagsrummet nås den stora inglasade balkongen. Köket är fräscht och utrustat med spis, diskmaskin, diskho och kyl/frys. Köket har även plats med matgrupp för flertalet personer,

Badrummet är helkaklat och har kommod, dusch och även tvättmaskin. Utöver detta är badrummet även utrustat med handdukstork, badrumsskåp och toalett. Bostadens sovrum rymmer enkelt en större dubbelsäng med tillhörande nattduksbord på vardera sidor. Förvaring i platsbyggd garderob. Sovrummet har även nytt golv och nymålade väggar.

Bra läge med promenadavstånd till stadsparken och Eskilstunas centrumkärna med restauranger och bra shopping. Även livsmedelsbutik finns på kort promenadavstånd. Det omgivande området utgör en knutpunkt på Norr. Här bor du med närhet till Munktellstaden, nya badhuset samt Stiga Sports arena och inom promenadavstånd finns högskolan samt tågstationen.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och flertalet krokar. Platsbyggd förvaring i form av städskåp och linneskåp. Bostaden har genomgående renoverat ytskikt i form av golv och väggar.

Trivsamt och välutrustat kök med renoverade arbetsytor i form av köksbänk. Köket är fullt utrustat med vitvaror som spis, diskmaskin, ugn, kyl/frys och gott om förvaring i flertalet överskåp.

Rymligt vardagsrum i anslutning till den inglasade balkongen. Vardagsrummet har plats för större möblemang i form av soffa, soffbord, tvbord och även skrivbord för hemmakontor.

Från vardagsrummet nås en generös, inglasad balkong med öppningsbara skjutglaspartier och perfekt solläge där du kan njuta av eftermiddags och kvällssolen! Här ryms soffgrupp eller matsalsmöbel

Praktiskt placerat intill hallen nås duschrummet med ljust klinkergolv och kakel på väggarna.
Bekvämt med handdukstork och vikbara duschväggar i glas. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och kommod.

Bostadens sovrum har nytt golv och nymålade väggar. Sovrummet har goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. I sovrummet ryms även dubbelsäng med nattduksbord på vardera sida. Utsikt mot innegården.

Dokument (pdf)

Planlösningar stadgar Årsredovisning-2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 250 000

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

52 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Västergatan 17A

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Lägenhetsnummer BRF

219208001-0022

Våningsplan

3 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Rejäl inglasad balkong

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen BRF Eskilstunahus nr 8

Organisationsnummer

718000-3480

Allmän information

BYGGÅR: 1953
FASTIGHET: Nonien, Västergatan 17, 29 lägenheter (5 st 1 rok, 23 st 2 rok, 1 st 3 rok) och 2 lokaler.
EKONOMI: Föreningen har tecknat bostadsrättstillägget till hemförsäkringen för sina medlemmar.Förvaltas av Riksbyggen, 0771?860 860.Ingen planerad avgiftsförändring.
GEMENSAMMA UTRYMMEN: Gemensamt i föreningen finns tvättstuga med torkrum. Det finns även ett hobbyrum och en takterrass.TV: kabel-TV via stadsnätet , basutbud ingår i avgiften
BILPLATSER: 8 garageplatser, Separat kö,

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Utförda renoveringar

RENOVERINGAR: 2016 Radiatorventiler/cirkulationspump
2016 Tvättstuga
2015 Markarbeten (plattläggning/gräs)
2014 Balkonginglasning
2012 Lagningsarbeten fasad
2008 Källare och trapphus målat
2007 Badrum renoverade
2005 Tak och säkerhetsdörrar
1994 Stambyte.

Kommande renoveringar

Se årsredovisning

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 30
Antal lokaler: 2

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 596 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV

Andelstal

3,34669

Andel av BRF nettoskuldsättning

112 739 SEK

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsättning

Nettoskulden är beräknad på årsredovisningen för 2021.
Långfristiga skulder (3.265.625:-) + föreningens kortfristiga skulder (649.625:-) - kassa (553.654) x bostadens andelstal för årsavgift.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

76 SEK/månad

Summa driftkostnad

476 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Separat kösystem till parkering. Finns längs gatan via EasyPark. Området är B1. Månadsbiljett kostar 400kr.

Har separat kö

Ja

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

196 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

202 kWh/m²

Energiklass

G

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta