Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mjölnarvägen 22, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
90 kvm
Avgift
3 120 SEK / mån
Rum
3 rum

Välkommen hem till denna fantastiska bostad i populära Qvarnen Tre Kronor som ligger med första parkett på kajen i expansiva Kvarnholmen. Här bor du mitt i en myllrande ny stadsdel med en fot i innerstan och en i skärgården i en fastighet där man har renoverat och bevarat de gamla industrierna och minst sagt skapat en unik boendemiljö som är svår att hitta någon annanstans.

Det som kännetecknar denna lägenhet är frontläget mot vattnet och utsikten över Djurgården samt Stockholms inlopp, den äldre charmen som varsamt har bevarats, den höga standarden och de öppna ytorna som skapar en funktionell och rymlig bostad med härligt ljusinsläpp. Här bor du i en stabil och omtyckt förening med låg belåning, låga avgifter och många trevliga gemensamhetsutrymmen utöver det vanliga såsom till exempel gym med bastu, övernattningslägenhet, stor festlokal med strålande utsikt samt garage.

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning av jackor och skor samt en intilliggande klädkammare. Vidare når du de sociala ytorna som präglas av stora, spröjsade fönsterpartier, takhöjd om ca 3,30 m och vackra trägolv. Köket är påkostat och smakfullt från Vedum och är inrett med stilrena skåpsluckor, vitt kakel, spotlights över arbetsbänk och påkostad maskinpark från Siemens. Lägenheten har ett harmoniskt och rymligt sovrum med stor garderobsvägg samt ett ytterligare sovrum/kontor med glasvägg ut mot vardagsrummet som bidrar till ljusinsläppet. Badrummet är helkaklat och inrett med dusch bakom glasvägg och en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare med ovanliggande arbetsbänk samt förvaringsskåp.

Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen en 2,5 rok men disponeras av nuvarande ägare som en 3 rok.

Qvarnen Tre Kronor uppfördes 1898 och har varsamt renoverats av Riksbyggen. Läget på fastigheten har nära till allt och bara en kort promenad bort finns flera smultronställen som restaurang Don Felice, Deli Molinari, Arigato sushi, Delselius bageri och populära glassfabriken SNÖ enbart några steg bort. Kommunikationer in till Slussen och Nacka är bra och flera busslinjer trafikerar i området. Du kan enkelt och smidigt pendla till Nybroplan med pendelbåten (SL) som stannar nästan precis utanför porten.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy