Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ranchen Lodge 305D, Malung
Typ
Bostadsrätt
KVM
66.2 kvm
Avgift
3 652 SEK / mån
Rum
4 rum

Välplanerad övervåning med utsikt mot Stötens pister!

305D är med sina 66 välplanerade kvadratmeter en fantastiskt fin lägenhet. Med balkongen i söderläge och utsikt över Stötens pister har du allt du kan önska av den här typen av boende!

Cirka 200 meter från Ranchliften ligger Brf Ranchen Lodge som med välplanerade planlösningar får ut otroligt mycket på sina 66 kvadratmetrar. I ett av föreningens bästa läge finns nu chansen att förvärva denna fullt möblerade lägenhet i nyskick i ett av Sälenfjällens bästa utbud av pister! Tre sovrum á 8 bäddar erbjuds med två fullständiga badrum i kakel och klinkers, bastu och tvättmaskin. Öppen planlösning mellan kök, matplats och TV-del för optimala umgängesmöjligheter i den rymliga storstugan.

Intill lägenhetens entré finns skidförråd och bara en kort promenad från huset finns såväl längdskidspår som transportlift där skidvägen intill gör att du enkelt kan glida hela vägen hem till lägenheten igen. Dessutom planeras det för ytterligare en lift nordost om området bara några meter från Ranchen Lodges lägenheter. Till Sälens flygplats Scandinavian Mountains Airport är det cirka 19 kilometer!

Med Ronja på SkandiaMäklarna kan man gå på lägenhetsvisning hemifrån soffan - MISSA INTE den förinspelade videovisningen!

Lägenheten säljes fullt möblerad med inventarier och köksgeråd. Allt ingår förutom personliga tillhörigheter och dekorationer.
Ligger på uthyrningsavtal vintersäsongen ut. Lediga veckor kan ägarbokas för en ny ägare om så önskas (se Stötens hemsida).
Dessa lägenheter brukar ligga på runt allt ifrån 60 000 till 130 000kr utbetalt till ägarna helt beroende beläggning samt hur mycket man som ägare är är där själv.
Bytesdag söndag & torsdagar.

För information och bokad visning, kontakta ansvarig mäklare!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy