Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bofinksvägen 14, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
84 kvm
Avgift
5 788 SEK / mån
Rum
3 rum

Nyrenoverad trea på första våningen med inglasad balkong

Välkommen till denna rymliga och optimalt planerade trea med toppläge på första våningen! Här erbjuds ett stilrent hem där det mesta är uppdaterat till det senaste och där lägenhetens generösa ytor gör det lätt att bjuda hem släkt och vänner! Lägenheten erbjuder en boyta om 84 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. Den optimalt planerade ytan gör att varje kvadratmeter i bostaden kan nyttjas på bästa sätt. Familjen flyttar pga ändrade familjeförhållanden.

Denna lägenhet har mycket som är värt att lyfta fram och lämnar inget att önska. Den inbjudande hallen ger ett gott första intryck av bostaden, följt av ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum som har plats för en stor soffgrupp samt matgrupp om så önskas. Köket är nyrenoverat 2021 och har en modern och stilren touch med grå köksluckor, guldiga detaljer och grått klinkersgolv. Köket består av ugn, induktionshäll, fläkt, mikrovågsugn och en side by side kyl&frys med is dispenser. Vidare finns 2 st rymliga sovrum, ett stort badrum och en helt egen nyrenoverad tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare.

Från ena sovrummet hittar vi utgången till bostadens stora, underbara och inglasade balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner.

Kvarteret runt Bofinksvägen erbjuder många grönområden, flertalet lekplatser och grillplatser. Närhet till ishall, fotbollsplan med konstgräs samt fina skogspartier med motionsspår på 2,5kvm. Välskött förening med parkering, garage, gym, festlokal, övernattningslägenhet och relaxavdelning. En kort promenad från bostaden finns köpcentrum, matbutik, bra kommunikationer, vårdcentral, förskola och skola. Erikslunds shoppingcenter med restauranger ligger inom cykelavstånd.

VÄLKOMMEN HEM.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy