Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kvarnholmsvägen 96, 8 tr, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
30 kvm
Avgift
2 515 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik 1:a med industrikänsla och havsutsikt

Högt och fritt belägen, med milsvid utsikt mot Djurgården och Stockholms inlopp finner ni denna
bostad i en häftig fastighet signerad Oscar Properties. Här har man förädlat den gamla knäckebrödsfabriken till spektakulära bostäder som andas industrikänsla med högt i tak, stora fönster och exklusiva materialval. Fastigheten har vunnit pris för bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards.

Lägenheten genomsyras av en modern och exklusiv interiör inspirerad av 20-talsfunktionalism med stilrena detaljer. Här förenas en yteffektiv planlösning med smakfulla materialval och en hänförande atmosfär. Sällskapsdelen är lättmöblerad samt har en separat sovdel. I öppen planlösning ligger det arkitektritade köket som bjuder på smakfulla detaljer i form av antracitgrå köksluckor, marmorbänk, vägghängd köksfläkt och läcker väggbelysning. Bostadens badrum är helkaklat och utrustat med bland annat golvvärme, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

På Kvarnholmen bor du med närhet till såväl Stockholms innerstad som Nackas underbara natur- och skärgårdsmiljöer. På kajen strax nedanför bostaden ligger båthållplatsen där SL-båtarna tar er in till Nybroplan på knappt 30 minuter. Runt knuten finner du Kvarnholmens centrum där buss mot Slussen åt ena hållet och Nacka Forum åt andra hållet trafikerar med täta avgångar. Här finner ni dessutom god närservice i form av bland annat Coop-butik, bageri, kemtvätt, gym och sushi-restaurang. Intill centrum finns Ebba Braheskolan (årskurs 1-9) samt flertalet förskolor.

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1

Boarea (BOA)

30 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kvarnholmsvägen 96, 8 tr

Ort

Nacka

Kommun

Nacka

Lägenhetsnummer BRF

07-1902

Våningsplan

8 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Bageriet 3

Organisationsnummer

769629-2791

Allmän information

2014 förvärvade Oscar Properties den gamla fabriken som huserade bageri för att omvandla den till ett unikt bostadshus under namnet Bageriet. Med varsam hand rustades byggnaden upp och byggdes till för att ge plats åt 127 moderna bostäder med inspiration hämtad från fabrikens historia. Brf Bageriet 3 är ett unikt byggnadsprojekt som registrerades 2017 och är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Läs mer på https://brfbageriet3.se

Inga planerade avgiftsförändringar.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tv och bredband via fibernät (100/100 Mbit/s). Leverantör: Ownit. Basutbud för tv, bredband samt telefoni ingår i avgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
FTX värmeåtervinning

Utförda renoveringar

Inga utförda eller planerade renoveringar (Styrelsen, 2022-05-02).

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum, återvinningscentral samt leveransrum med kyl och frys för matleveranser. Föreningen har en mysig innergård som ligger på huset baksida med gräsytor, sittplatser och planteringar. Här finns en mindre lekplats och intill ligger en fotbollsplan.

Till varje lägenhet hör ett förråd.

Antal lägenheter

127

Lån i BRF per kvm

16 290

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 515 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Avgiftsförändringar

Föreningen har en planerad höjning av avgiften den 1/10-22 med 5 % (Styrelsen, 2022-09-06)

Andelstal

0,48340

Andel av månadsavgift

0,48

Kommentar

Driftskostnaden är schablonberäknad och kan variera beroende på livsstil och konsumtion

Överlåtelseavgift

1207 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I fastigheten finns ett garage i tre plan där totalt 75 parkeringsplatser tillhör föreningen varav 20 st av dessa har ladduttag för elbil. Parkeringsplatserna går att hyra för 1 000 kr/mån, parkeringsplatserna med ladduttag kostar 1 200 kr/mån plus elförbrukning. Till platserna är det separat kö (lediga platser finns 2022-04-25). Det finns även 9 st gästparkeringar. Via samfälligheten som sköter garaget finns det möjlighet att hyra parkeringsplatser utanför föreningens platser.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

79 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

79 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Peter Lundberg

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen har vuxit fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Kvarnholmen planeras att bli en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokalen "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön passerar du flera grönområdet och lekplatser, på södra sidan finns den fantastiska lekplatsen Lilla Kvarnholmen som är en miniatyr av Kvarnholmen och intill finns utomhusscen och boulebanor. Längs vattnet finns också utegym och lummiga skogsgläntor. På södra sidan byggs nya delar av Kvarnholmen upp och här finns det planer på att bygga en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool.

Närcentrumet Spisbrödsfabriken ligger centralt på ön med stor COOP-butik, apotek, kemtvätt/skomakare, frisör, restauranger, gym och café/bageri Robin Delselius. Längs Kvarnholmsvägen finns ytterligare service som gym, sushibar, restaurang Molinari och restaurang Don Felice som sommartid även har utomhusbar med kvällssol och utsikt över vattnet. På kajen finns otroligt populära glassbaren SNÖ.

Grundskolan Ebba Brahe (F-9 samt gymnasium) finns i området skolan erbjuder också förskola och i området finns ytterligare en förskola (Alexanderskolan). Ytterligare förskolor, skolor och gymnasium finns i närområdet.

Läs mer om Kvarnholmens framtidsplaner på www.kvarnholmen.com

Längs vattnet tar du dig snabbt till intilliggande Finnboda Hamn där ICA butik, möbelaffär och Café Slipen ligger och här kan du gå vidare längs vattnet hela vägen till Södermalm. Centrala Nacka med Sickla köpkvarter, köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi, Nyckelvikens naturreservat, förskolor och gymnasium når man via nya Kvarnholmsbron som förbinder de två stadsdelarna.

Området har utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka. Täta bussturer trafikerar i området där bussen tar direkt till Slussen eller Nacka Forum. Du kan enkelt och smidigt pendla in till City och Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller). Båtarna går ofta under rusningstid och till sent in på kvällen. Morgonbåtarna bjuder på kaffe.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta