Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Eklundshovsvägen 27D, Tullinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
72 kvm
Avgift
4 180 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 3:a med stor uteplats!

Varmt välkommen till denna 3:a belägen i Riksten, med en stor uteplats får denna lägenhet en radhus känsla, där inomhus/utomhus flödet sker naturligt.
Lägenheten är i modernt skick med genomgående trevliga materialval, vita väggar och enhetligt golv. Planlösningen är öppen mellan vardagsrum och kök, stort badrum med tvättmaskin samt två sovrum varav den ena används i dagsläget som en walk in closet. Hjärtat av lägenheten är uteplatsen i söderläge, perfekt för större sällskap med möjlighet att grilla, perfekt för sena sommarkvällar.

Föreningen har garage och parkeringsplatser att hyra. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Förutom detta ingår även fiber 1000/1000 mb som vanligtvis kostar upp mot 800 kr i månaden.

Bra läge i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till ICA, pizzeria, bio, frisör, buss och naturen samt skola och förskola. I Tullinge finns ett större utbud av butiker och service, och pendeltåget som tar en runtom i Stockholm. I Riksten bor du med naturen runt knuten, här finns fina strövområden samt närhet till Lida Friluftsområde som erbjuder aktiviteter året runt, bland annat finns badplats, grillplats, värdshus, motions- och skidspår, gym och mycket mer.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

RUMSBESKRIVNING

HALL
Välkomnade hall med goda avhängningsmöjligheter.

BADRUM
Stort och rymligt badrum, här finner du handdukstork, rymlig dusch, spegelskåp och handfat.

KÖK
I öppen planlösning med vardagsrum finner vi detta stora kök med alla möjliga bekvämligheter såsom, spis, spisfläkt, mikrovågsugn, kyl & frys samt gott om arbetsytor.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för större möblemang, här finner vi utgång till lägenhetens uteplats i söderläge.

SOVRUM
Trevligt sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring i form av garderober, fönsterparti mot lägenhetens baksida som ger ett naturligt ljus.

SOVRUM/WALK IN CLOSET
Ett rum som kan användas allt efter familjens behov, användas i dagsläget som walk in closet med gott om förvaring.

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning 2020 Planritning.jpg

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

72 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Eklundshovsvägen 27D

Ort

Tullinge

Kommun

Botkyrka

Lägenhetsnummer BRF

45-2096-1-13-1

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF BoKlok Flottiljen

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen består av två hus. Ett lamellhus med 30 lägenheter i storlekar 1-4 rum och kök samt ett punkthus med 16 lägenheter i storlekar 1-3 rum och kök

TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten via fiber till Telia Triple Play.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber 1000/1000 mb.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 30

Ekonomi

Månadsavgift

4 180 SEK/månad

Avgiftsförändringar

Inga kommande planerade höjningar av avgiften.

Andelstal

3,00526

Andelstal insats

3,03000

Överlåtelseavgift

1 138 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

455 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta