Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ankargatan 10, Öster Mälarstrand, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
114 kvm
Avgift
7 040 SEK / mån
Rum
4 rum

Etagelägenhet på Ankargatan 10 med uteplats, balkong och en sjöglimt av Mälaren!

Nu har du en sällsynt möjlighet till att köpa den bäst placerade lägenheten i hela föreningen - beläget i mitten av de tre husen med en härlig sjöglimt från övervåningen. Välkommen till Ankargatan 10 och denna etagelägenhet vars planlösning är optimalt uttänkt för att varje kvadratmeter ska kunna utnyttjas. En perfekt planerad fyrarummare om 2 våningar med ett slående ljusinsläpp och tillgång till både uteplats och balkong.

Lägenheten består av en inbjudande och trevlig hall, ett nyrenoverat, stilrent och öppet kök, tre sovrum, två badrum samt ett socialt och härligt vardagsrum med fönster åt två håll, härliga umgängesytor och plats för en soffa av större modell. Samtliga sovrum erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp genom de stora fönsterna, plats för förvaring samt säng. De mindre sovrummen fungerar även utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Du har ett badrum på varje våning som båda är rymliga, smakfulla och fräscha. Båda erbjuder toalett, kommod med handfat, handdukstork och dusch varav det ena erbjuder ett badkar och det andra en tvättmaskin.

Bostaden bjuder även på tre möjligheter till utevistelse. Den första utgörs av en stor, underbar och lummig uteplats på bottenplan med trätrall och gräsmatta som är nästintill helt insynsskyddad så att du kan njuta ostört. Den andra är en stor, takbeklädd och fantastisk balkong på andra våningen och som tack vare sin placering i huset ger dig en underbar sjöglimt av Mälaren. Både uteplatsen och balkongen erbjuder markis. Den tredje uteplatsen är en loftgång beläget längst ut på byggnaden vilket gör att den inte används som passage av övriga boenden, här kan du njuta av den grönskande utsikten ostört.

Brf Sjöglimten är en lågt belånad, solid och stabil förening med mycket god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum och gästparkering. På 7:e våningen med en slående vy erbjuds övernattningslägenhet, bastu med relaxavdelning och gymutrustning. Till lägenheten hör en parkeringsplats i carport med elstolpe och laddbox för elbil. I området har du mysiga promenadstråk runt hörnet och ett stenkast från bostaden har du restauranger, badplats, båthamn, caféer, butiker samt utmärkta kommunikationsmöjligheter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy