Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Karlsdalsallén 47A, Sörbyängen, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
80 kvm
Avgift
4 625 SEK / mån
Rum
3 rum

Påkostad 3:a med vacker utsikt mot golfbanan!

På ett av Sörbyängens bästa lägen med en rogivande utsikt mot den vackra fridfulla golfbanan, finner vi denna pärla till hem!

Välkomna upp till andra våningen på Karlsdalsallén 47A. Här erbjuds en perfekt planerad trea med smakfulla och påkostade materialval samt dubbla balkonger med fint och harmoniskt ljusinsläpp från 2 väderstreck!

Ni välkomnas till ett boende som inte lämnar mycket över att önska. Det härliga köket med vackert klinkergolv håller hög standard och rymmer alla bekvämligheter som kan önskas . Passande nog finner vi här balkongen med smidig utgång från köket. Här kan du enkelt välja att avnjuta frukost, lunch eller middag i den friska luften. Bostaden präglas av genomgående fräscha och fina ytskikt i form av bland annat den ljusa enstavsparketten som vilar i hela bostaden.
Med vackra skjutdörrar i spegelglas från golv till tak finner vi i masterbedroom en gedigen klädkammare med stora förvaringsmöjligheter. Från det rogivande sovrummet tar vi oss ut på den magiska inglasade balkongen om hela 15 kvm med en fantastisk vy. I ett soligt och härligt söderläge passar en trevlig loungegrupp perfekt här! Bostadens andra sovrum är optimalt som barnrum, gästrum eller hemmakontor med goda förvaringsmöjligheter. Bekvämligheter som helkaklat badrum med golvvärme, tvättavdelning, spotlights och modernt tvättställ med tillhörande spegelskåp

Boendet passar perfekt för paret som inte vill kompromissa med ytan eller livskvalitén, samtidigt som man önskar något lättskött. Eller för barnfamiljen med den aktiva livsstilen som efterfrågar närhet till allt!

Brf kv Johannesörten 5 är en stabil förening med god ekonomi. De boende kan smidigt ta sig med hiss hela vägen ner till föreningens garage (med stora möjligheter till plats i närtid). Tillgång till förråd finns i anslutning till föreningens innergård.
Dessutom har ni cykel- och promenadavstånd till såväl vacker natur som till citypulsen, universitetet och självklart golfbanan. Alldeles i närheten finns god närservice, dagis, skola, vårdcentral, systembolaget och Ica Maxi med öppet till kl. 23:45! Här finns även goda busskommunikationer med täta avgångstider.


Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy