Länk kopierad!

Visningar

tis 4 okt 17:00 - 17:30
Bokad visning, varmt välkomna med er intresseanmälan!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Karlsdalsallén 47A, Sörbyängen, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
80 kvm
Avgift
4 625 SEK / mån
Rum
3 rum

Påkostad 3:a med vacker utsikt mot golfbanan!

På ett av Sörbyängens bästa lägen med en rogivande utsikt mot den vackra fridfulla golfbanan, finner vi denna pärla till hem!

Välkomna upp till andra våningen på Karlsdalsallén 47A. Här erbjuds en perfekt planerad trea med smakfulla och påkostade materialval samt dubbla balkonger med fint och harmoniskt ljusinsläpp från 2 väderstreck!

Ni välkomnas till ett boende som inte lämnar mycket över att önska. Det härliga köket med vackert klinkergolv håller hög standard och rymmer alla bekvämligheter som kan önskas. Passande nog finner vi här balkongen med smidig utgång från köket. Här kan du enkelt välja att avnjuta frukost, lunch eller middag i den friska luften. Bostaden präglas av genomgående fräscha och fina ytskikt i form av bland annat den ljusa enstavsparketten som vilar i hela bostaden.
Med vackra skjutdörrar i spegelglas från golv till tak finner vi i masterbedroom en gedigen klädkammare med stora förvaringsmöjligheter. Från det rogivande sovrummet tar vi oss ut på den magiska inglasade balkongen om hela 15 kvm med en fantastisk vy. I ett soligt och härligt söderläge passar en trevlig loungegrupp perfekt här! Bostadens andra sovrum är optimalt som barnrum, gästrum eller hemmakontor med goda förvaringsmöjligheter. Bekvämligheter som helkaklat badrum med golvvärme, tvättavdelning, spotlights och modernt tvättställ med tillhörande spegelskåp

Boendet passar perfekt för paret som inte vill kompromissa med ytan eller livskvalitén, samtidigt som man önskar något lättskött. Eller för barnfamiljen med den aktiva livsstilen som efterfrågar närhet till allt!

Brf kv Johannesörten 5 är en stabil förening med god ekonomi. De boende kan smidigt ta sig med hiss hela vägen ner till föreningens garage (med stora möjligheter till plats i närtid). Tillgång till förråd finns i anslutning till föreningens innergård.
Dessutom har ni cykel- och promenadavstånd till såväl vacker natur som till citypulsen, universitetet och självklart golfbanan. Alldeles i närheten finns god närservice, dagis, skola, vårdcentral, systembolaget och Ica Maxi med öppet till kl. 23:45! Här finns även goda busskommunikationer med täta avgångstider.


Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

80 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Karlsdalsallén 47A

Ort

Örebro

Kommun

Örebro

Lägenhetsnummer BRF

306103001-A1204

Våningsplan

2 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf. Kv Johannesörten 5

Organisationsnummer

769630-0875

Allmän information

Antal lägenheter 70st.
Varje bostadsrätt har ett tillhörande varmförråd.
Miljörum med sophantering.
Innergård med lekyta för mindre barn.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-tv via telia grundutbud ingår i avgiften.
Bredband via telia ingår i avgiften.

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 625 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, värme, bredband, kabel-tv, samt bostadsrättstillägg.

Andelstal insats

1,54261 %

Andel av månadsavgift

1,54261 %

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering: 27 platser, 350kr/mån (med motorvärmaruttag)
Garage: 33st, 1000kr/mån

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Brf Johannesörten ligger precis bredvid Örebro City Golf & Country Club. I ett perfekt läge med närhet till allt, såsom Universitetet, mataffärer, förskolor och skolor.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta