Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Barnhemsgatan 26, Centrum, Mölndal
Typ
Bostadsrätt
KVM
34 kvm
Avgift
2 683 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lyxig och nyproducerad 1.5rumslägenhet med stor och mysig balkong

På Barnhemsgatan 26 hittar vi denna nyproducerade lägenhet med generös takhöjd, bra planlösning och vackert ljusinsläpp. Lägenheten rymmer 1.5 rum och kök och är såväl påkostad som smart planerad. Dessutom erbjuds här hög materiell standard och härlig atmosfär. 

Från vardagsrummet och köket kan du kliva ut på den stora och mysiga balkongen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds lättmöblerade ytor och kvällssol.

Riksbyggen BRF Petunia är en välskött, nybildad och stabil förening med strukturerade framtidsplaner och god ekonomi som bland annat tillhandahåller grillplats, en trevlig innergård, soprum, cykelrum och kombinerad gästlägenhet och gemensamhetslokal.

Lägenheten har ett optimalt läge för den som vill bo nära grönområden och promenadstigar, på bekvämt avstånd till Mölndal där du hittar bland annat butiker, restauranger, köpcentrum, caféer och bra kommunikationer. Här bor du med Mölndals Galleria runt knuten och göteborgs city tio minuter bort. Perfekt för dig med höga krav på din boendemiljö!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Rumsbeskrivning

Balkong 1

I vardagsrummet och köket finner du en stor och mysig balkong med lättmöblerade ytor och kvällssol. Här har du fin utsikt mot innergården.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Petunia miljöbyggnad silver Stadgar BRF Petunia Ekonomiskplan Tillval

Allmän information

Pris

2 195 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

September

Antal rum

1.5

Boarea (BOA)

34 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Barnhemsgatan 26

Ort

Mölndal

Kommun

Mölndal

Våningsplan

4 av 7

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen BRF Petunia

Organisationsnummer

769638-9910

Övriga utrymmen i föreningen

I Brf Petunia finns en kombinerad gästlägenhet och gemensamhetslokal. Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd i källaren. Gemensam tvättstuga samt en härlig innergård med gemensamma utemöbler, pergola och vackra planteringar.

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 683 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Värme. Varm­ respektive kallvattenförbrukning och hushållsel mäts separat för respektive lägenhet och debiteras vidare till respektive bostadsrättsinnehavare.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Vatten á conto

106 SEK/månad

Varmvatten á conto

272 SEK/månad

Summa driftkostnad

778 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Bilpool ingår! I Brf Petunia ingår medlemskap i bilpool under 5 år. Har du egen bil kan du hyra plats på föreningens garageplan i grannhuset. Kostnaden för platserna i garagen är för närvarande 1 250 kr per plats/månad. Brf Petunia har ca 30 garageplatser i både Östra och västra kvarterets garage.

Gästparkering sker på Gallerians parkering.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta