Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 295 000 SEK

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Hildgatan 2C, Vikingstad, Vikingstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
82 kvm
Avgift
4 655 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fyra rum i mycket fint skick med stor balkong i hemtrevliga Vikingstad!

Hjärtligt välkomna till denna fantastiska bostad i populära Vikingstad. Bostaden är nästan som ny då den stod inflyttningsklar 2021. Bostaden disponeras på tre sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning samt stort badrum. Här erbjuds stora fönster i varje rum, gott om förvaring och balkong i västerläge.

Här kliver du in och välkomnas av en rymlig och ljus hall som erbjuder klinker på golv och förvaring bakom skjutdörrar. Från hallen når ni direkt badrummet som har bekvämligheter såsom tvätt- och torktumlare, vädringsfönster och badkar. Vidare erbjuder bostaden ett stort allrum som ligger öppet mot ett ljust och välutrustad kök. Här finns det gott om förvaring och rostfria vitvaror från Electrolux. I vardagsrummet och köket får ni plats för matbord för fyra till sex personer.

Bostaden erbjuder tre sovrum varav det stora sovrummet ger plats för dubbelsäng och annat möblemang samt en rymlig klädkammare bakom skjutdörrar. De andra två sovrummen ger plats för säng och skrivbord utan att det känns trångt. Varje sovrum har en egen garderob.

Varje bostad har tillgång till en parkering som går att hyra för endast 250kr/mån.

Vikingstad är ett mycket attraktivt område. Samhället har vuxit stadigt senaste åren och har ett optimalt läge med närhet till allt som behövs. Här finns det mycket goda kommunikationer med pendeltåg med täta avgångar och 5 minuters resa in till Linköping C. Det finns goda cykelförbindelser med Linköping och Malmslätt samt 10 minuters bilfärd från Mjärdevi och Universitetet. Bra barnomsorg i närområdet med både låg- och mellanstadieskola samt flertalet förskolor. Det finns en välsorterad matbutik, restauranger och frisörer i samhället.

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall
Varmt välkomna till Hildgatan 2C, i hallen finns det ljusgrå klinkergolv och bakom stora skjutdörrar finns det förvaring och städskåp. Målade väggar.

Vardagsrum
Stort rum som är öppet mot köket och som ger plats för soffgrupp, tv och matbord för minst fyra personer. Vidare har ni direkt access till den stora balkongen som ligger i västerläge. Här kan ni njuta av många soltimmar. Parkettgolv och målade väggar.

Kök
Stilrent kök i vitt med ljusgrå bänkskiva och kakel som stänkskydd. Här finns det gott om förvaring i form av under- och överskåp och köksö. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, mikro, ugn och induktionshäll. Samtliga rostfria och från Electrolux.

Master bedroom
Ett stort rum som ger plats för dubbelsäng och annat möblemang. Här finns det även en klädkammare som gömmer sig bakom skjutdörrar. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum x2
Det finns två sovrum till i bostaden som erbjuder plats för säng och skrivbord. Här finns det en garderob i varje sovrum. Parkettgolv och målade väggar.

Badrum
Stort badrum med ljusgrå klinkergolv och vita kaklade väggar. Här finns det skåpsförvaring ovanför arbetsbänk och tvättmasking samt torktumlare från Electrolux. Vidare finns det badkar, wc, handfat i kommod, spegelskåp och vädringsfönster.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Frågelista Årsredovisning Stadgar Energideklaration

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

2 295 000 SEK (Accepterat pris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

82 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Hildgatan 2C

Ort

Vikingstad

Kommun

Linköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Förråd tillhörande bostaden finns i förrådshuset.

Lägenhetsnummer BRF

26

Våningsplan

2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Balkong i västerläge, här finns det plats för större balkongmöbler.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Freja i Vikingstad Linköping

Organisationsnummer

769637-6859

Brf bildades

2021

TV/internet

Fiber via utsikt 100/100

Uppvärmning och ventilation

Ventiliation: FTX
Uppvärmning: Fjärrvärme

Byggnadskommentar

Antal lägenheter: 56
Antal Parkeringar: 56

Byggnader

Byggår

2021

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 655 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten
Obligatoriskt tillägg för Bredband/TV/Telefoni på 203kr/mån

Avgiftsförändringar

Avgiften höjdes med 9% den 1/1 2023

Andelstal

2,00980

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 365 031 SEK

Överlåtelseavgift

1312,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering kostar 250kr/mån.
Antal Parkeringar: 56

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

76 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

64 kWh/m²

Energiklass

B

Besiktningsman

Johan Tavast

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl