Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Södergatan 6B, Torpa, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
31 kvm
Avgift
1 900 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig etta med nytt kök!

På Södergatan 6B på Torpa förmedlar vi nu denna charmiga etta! Bostaden erbjuder genomgående god standard med bland annat ett nytt kök ifrån 2021. Här råder harmoni med en sober färgsättning i skandinavisk stil. Vardagsrum och kök är väl separerade genom en rymlig passage/hall, vilket gör att bostaden upplevs som större än sina angivna kvadrat. Den här lägenheten bör upplevas på plats! Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron på rätt sida av stan! Allt detta i en solid förening med en väl underhållen fastighet såsom nyare fönster, tak och stammar!

På innergården finns även en gemensam uteplats som används fritt av föreningens medlemmar. Perfekt för en sommarkväll med vänner och grill! Parkering finns att tillgå på innergården för 500kr/månaden, separat kö.

Att leva och bo på Torpa är ett självklart val för många. Torpa är en förlängning av stadskärnan, men erbjuder samtidigt ett lugn. I närområdet finns flera grönområden samt Munksjön, med sitt populära promenadstråk. Här finns ett rikligt utbud av några av stadens mest populära restauranger och fik samt flera livsmedelsbutiker och småbutiker som förgyller tillvaron. För studenten är det Torpa som gäller, på några få minuters cykelavstånd är man framme på Högskoleområdet (Jönköping University). Föredrar man buss går linje 1 och 3 precis utanför fastigheten.

Rumsbeskrivning

Sovrum/vardagsrum

Här kombineras sovrum och sällskapsrum. Rikligt med ljusinsläpp via två större fönster. Väggarna är precis nymålade i harmonisk färgton och golven nyslipade. I rummet finns också en inbyggd garderob.

Badrum

Fräscht badrum i vitt kakel utrustat med:
-Handfat
-Spegelskåp
-Dusch
-WC
-Handdukstork

KÖK

HELT NYTT kök ifrån 2021. Som går i grå färgtoning med vitt kakel som stänkskydd.
Kök utrustat med:
-Kyl/frys
-Induktionshäll
-Ugn
-Fläkt
-diskho
och gott om förvaring.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energi Södergatan Brf Malmen 15 Stadgar A?rsredovisning Malmen 15

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 495 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

1 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

31 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Södergatan 6B

Ort

Jönköping

Kommun

Jönköping

Lägenhetsnummer BRF

1202B

Våningsplan

2 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Malmen 15

Organisationsnummer

7696396220

Brf bildades

2021

Uppvärmning och ventilation

Luftvärmepumpar

Byggnadskommentar

1938

Utförda renoveringar

Stambyte 2014
Fönsterbyte 2014
Takbyte 2014
Renovering av balkonger 2014

Byggnader

Byggår

1938

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

1 900 SEK/månad

Andelstal

0,0429

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Finns ledig parkeringsplats på föreningens innergård.
kostnad: 500kr/månaden.
Totalt antal parkeringsplatser: 12st

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy