Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Nordenskiöldsgatan 5B, Malmö Live, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
44.5 kvm
Avgift
2 640 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik etta om 44,5 kvadrat med 2,9 meter i takjhöjd, balkong och sovalkov!

Välkommen till denna exklusiva 1,5:a i absolut toppklass belägen på våning sju. Bostaden glänser med sina påkostade materialval så som bänkiva och stänkskydd, golv samt spotlights. Planlösningen är genomgående och dessutom är samspelet mellan kök och vardagsrummet socialt öppet. Här erbjuds dessutom bekvämligheter så som egna tvättmöjligheter, generöst sovalkov och hiss från markplan/garaget. Ett trivsamt boende med balkong som bjuder på vacker cityutsikt!

Man bor man på förmodligen ett av Malmös mest spännande lägen på kajkanten där Kaj 306 växer fram, och där ni har en kort promenad till Lilla Torg, Malmös Nya Saluhall, Malmö Centralstation, Konserthuset/Malmö Live och Slottsparken m.m. På sommarhalvåret har ni Ribersborgsstranden att se framemot med kort cykelväg.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning:
Allmänt: Påkostad pudervit enstavsparkett i ek, målade vita väggar samt kakel och klinker i badrum. Balkong med trädäck med slittåligt Cumaroträ samt glasräcken, dessutom är halva balkongen inglasad. Rumshöjd är pampig med hela 2,9 meter i takhöjd, exklusiva spotlights från Antidark (Miljögården), fönsterbänkar i natursten, släta vita innerdörrar samt lägenhetsdörr av typ säkerhetsdörr.

Planlösning: Entré med skjutdörrsgarderob med spegelglas, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum samt sovrum med egen klädkammare (3,5 kvm).

Kök: Skåpsinredning från Marbodal med vita luckor, exklusiv bänkskiva och stänkskydd i komposit från Silestone, vita vitvaror från Siemens, induktionshäll och volymkåpa. Dessutom finns integrerad diskmaskin, kyl/frys och fläkt från LGG.

Wc/dusch/tvätt: Golvstående wc-stol, kommod Vedum, blandare, spegel med belysning, duschdörrar i frostad glas, toahållare och handdukskrok. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Grå bänkskiva och väggskåp.

Övrigt:
Källarförråd.
Föreningen kan acceptera juridisk medlem.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf KAJ 306 ED Årsredovisning 2020 BRF KAJ 306 Stadgar 2017

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

3 295 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1.5

Boarea (BOA)

44.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Nordenskiöldsgatan 5B

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

D1602

Våningsplan

7 av 8

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf KAJ 306

Organisationsnummer

769635-1126

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf KAJ 306 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2017. Föreningen förvaltar fastigheten Trollhättan 4 som består av ett flerbostadshus. Fastigheten är upplåten med tomträtt, nuvarande avtal gäller tom 2023-12-31. Byggnationen omfattar 102 bostadsrättslägenheter och 5 lokaler på adresserna Bassänggatan 1 och 3, Beijerskajen 2A-F samt 4 och Nordenskiöldsgatan 5 A-C samt 7 A-C.

EKONOMI
Nabo sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, säljaren betalar (1 208 kr år 2022).
Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant (483 kr år 2022).

Föreningen planerar inte för någon avgiftshöjning i dagsläget. (kontrollerad 2021-11-18 enligt föreningens hemsida)
Föreningen har gemensamt elabonnemang och debiterar respektive bostadsrättsinnehavare för dennes förbrukning.
Mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet, kostnaden för varmvatten tillkommer till avgiften kvartalsvis.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Nybyggnation 2018-2020.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Miljöhus på innergården, gemensamt barnvagns- och cykelrum. På gården finns enklare lekutrustning, plantering, sittbänkar och cykelställ.

KABEL- TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till TV och bredband (100/100) via Tele2, en obligatorisk kostnad om 188 kr/månad tillkommer på avgiften.

GARAGE OCH PARKERING
Föreningen har ett eget garage med 44 stycken platser för medlemmar att hyra till en kostnad om ca 1 200 kr/månaden.
Kösystem tillämpas. Föreningen har tre separata kölistor, MC, El-bil och vanlig garageplats för bil.

För alla medlemmar i föreningen finns medlemskap hos Sunfleet under de första 10 åren (t.om. 2027), poolbilarna finns placerade i närliggande garage. En rörlig avgift tillkommer för nyttjaren.

ÖVRIGT
Samtliga lägenheter har tvättmaskin och torktumlare. I vissa lägenheter kombinerad tvätt-/torktumlare.
I avgiften ingår bostadsrättstillägg. Du behöver således inte teckna särskilt bostadsrättstillägg när du tecknar din egen hemförsäkring.

KONTAKT
Hemsida: https://www.kaj306.se/
Email: styrelsen@kaj306.se

Uppgifterna är hämtade från ekonomisk plan, årsredovisning samt säljmaterial för projektet. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen för kontroll av ovanstående uppgifter.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Antal lokaler

5

Antal lägenheter

102

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Från markplan/garage

Ekonomi

Månadsavgift

2 640 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kallvatten

Beskrivning månadsavgift

Ingår i avgiften: Värme, kallvatten och bostadsrättstilläggsförsäkring.
Obligatoriskt tillägg TV, telefon och bredband 187,50 kr/mån.
Summa: 2 640,50 kr/mån.
Tillägg: Kostnad för varmvatten samt hushållsel. Baserat på beräknad snittförbrukning per lägenhet, retroaktiv reglering med anledning av faktisk förbrukning kommer att ske.

Andelstal

0,64600%

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

62 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

61 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl