Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Zederslundsgatan 9B, Zederslund, Motala
Typ
Bostadsrätt
KVM
49.5 kvm
Avgift
2 603 SEK / mån
Rum
2 rum

Totalrenoverad tvåa med "det lilla extra" !

På Zederslundsgatan 9B bor ni i en mycket fin och påkostad lägenhet i lugnt område ett stenkast ifrån Motala centrum. Låg månadskostnad om 2603 kr/mån som inkluderar uppvärmning, vatten, ca 15 st tv-kanaler från ComHem, sophämtning och bostadsrättstillägg. Lägenheten är belägen med gavelläge och har fönster i tre väderstreck samt extra takhöjd som bidrar till mycket ljus och rymd. Planlösningen består av hall, kök med utrymme för matbord, sovrum med garderob, helkaklat duschrum/tvätt samt vardagsrum med utrymme för både soffgrupp och middagsbord samt utgång till balkong. Det finns två källarförråd i bra storlek som tillhör bostaden. Under 2022 har en omsorgsfull renovering skett med ljust parkettgolv i hela lägenheten, el, spotlights i tak, duschrum där även stambyte är utfört samt nytt kök från Marbodal med vitvaror från Electrolux. Köksinredningen har en fin beige kulör med bänkskiva och stänkskydd Bianco Drift komposit stenskiva. I köket erbjuds integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och inbyggd microvågsugn. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare i pelare, golvvärme och handdukstork. Vitvarorna är från 2022 och har fem års garantitid.

Bostadsrättsföreningen Zederslundshus är en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningens hus uppfördes på 1940-talet och lägenheterna karaktäriseras av bland annat extra takhöjd. Gemensam tvättstuga finns i hus 3. Föreningen tillhandahåller även parkeringsplatser, carport och garage enligt kösystem. Det finns föreningslokal, hobbyrum, cykelförråd samt gemensam gård med gräsyta. Här bor ni i trivsamma kvarter med närhet till både strandpromenaden samt Motala centrum med service och bekvämligheter i form av mataffärer, restauranger, apotek, torg, gallerior, hamnområde med mera. Busshållplats finns ett stenkast bort och på drygt en kilometers avstånd finns även centralstationen där ni med pendel, buss eller tåg smidigt tar er till flertalet orter.

Snabbt tillträde är möjligt om så önskas. Välkommen att boka in er på visningstiderna eller kontakta ansvarig mäklare för privatvisningsförfrågan.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy