Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Munspelsgatan 28, Västra Frölunda, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
42 kvm
Avgift
2 889 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Optimal 1,5:a - Våning 7/7 med balkong i västerläge!

Nu har du möjligheten att förvärva en superfin bostad belägen på våning 7/7!
Förutom den stora balkongen (9kvm) som erbjuder magisk kvällssol är bostaden perfekt planerad. Vitpigmenterad ekparkett och behaglig beige färg som är genomgående i hela lägenheten. Köket och vardagsrummet har en social och öppen planlösning. Industriglasväggarna som avskiljer sovavdelningen skapar en lyxig känsla. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i form av skåp, garderober samt ett extra "rum" som fungerar utmärkt som kontor! Modernt och fullutrustat kök från Marbodal som förenklar vardagen. Helkaklat badrum som består av duschväggar, takdusch, handukstork, handfat med kommod, spegelskåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

-Som medlem i Brf Strandsnäckan har du möjlighet att nyttja föreningens samlingslokal/övernattningslägenhet, gym, bastu samt hyra garage!

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Rumsbeskrivning

Ljus och välkomnade hall med stor garderob och plats för ytterkläder. Vitpigmenterad ekparkett och behaglig beige färg som är genomgående i hela lägenheten.

Direkt från hallen finner ni ett mindre "rum" som idag används som kontor. Detta kan även nyttjas som en klädkammare samt förråd.

Köket och vardagsrummet bjuder på en öppen och trevlig planlösning. Stora fönster som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Kvalitetskök från Marbodal som erbjuder gott om förvaring. Vita luckor och vitt kakel ovanför den snygga bänkskivan. Kökets maskinella utrustning består av kombinerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt och inbyggd micro.

Vardagsrummet är öppet och rymligt, här finns plats för soffa och tillhörande möblemang. Stora fönster gör rummet ljust och luftigt.
Från vardagsrummet når du lägenhetens härliga balkong som har bästa tänkbara läge och erbjuder kvällssol! Här finns plats för större utemöbler och tillhörande möblemang.

Mysigt sovrum med industriväggar av glas som ger en lyxig känsla! Stora garderober med skjutdörrar och gott om plats för förvaring.

Ljust och fräscht badrum som består av takdusch med glasdörrar, wc, spegelskåp, handukstork, handfat med kommod och kombinerad tvätt/torktumlaren. Ovanför tvättmaskin finner vi ytterligare ett skåp med bra förvaringsmöjligheter och avlastningsyta. Ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning 2021 Brf Strandsnäckan

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 195 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1.5 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

42 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Munspelsgatan 28

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

01-1601

Våningsplan

7 av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Strandsnäckan

Organisationsnummer

769634-5383

Allmän information

I föreningen finns 146 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen registrerades 2017. Till föreningen hör adresserna: Munspelsgatan 18-28 Föreningen köpte fastigheten 2017. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egna tvätt utrustning. Lägenheterna är anslutna till ett gemensamt abonnemang för elkraft. Varje lägenhet har en gruppcentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Det finns också en separat undermätare för elkraft i varje lägenhet.
Föreningen har tecknat kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring som gäller för skador på av bostadsrättshavare bekostad fast inredning samt egendom som tillhör bostadsrättsförening, men för vilken bostadsrättshavaren har underhållsansvar.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: https://www.brf-strandsnackan.se/

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen är ansluten till TV via fiber. Digital-TV/kabel-TV och Internet via Telia.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Övriga utrymmen i föreningen

Som medlem i Brf Strandsnäckan har du möjlighet att nyttja föreningens samlingslokal, gym och bastu som du hittar i källarplanet. Gymmet har du tillgång till i mån av plats medan bastu och samlingslokal måste bokas. Bokar gör du via den digitala skärmen i trapphuset eller via webben.

Du har tillgång till gårdsmiljöer, lekplatser, idrottsplaner och övriga ytor inom området som samfälligheten förvaltar tillsammans med övriga
fastigheter i området.

Antal lägenheter

146

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 889 SEK/månad. I avgiften ingår värme och kallvatten. Tv, bredband och telefoni är inräknat i månadsavgiften (Inkl obl. tillägg på 206kr/mån).

Andelstal

0,53049%

Andel av månadsavgift

0,53049%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen disponerar 57 onumrerade parkeringsplatser i garaget (som föreningen
hyr av extern part) med nedfart från Munspelsgatan. Hyrs mot en kostnad om 1275 kr/mån.

Beskrivning

Service och kommunikationer

Som boende i Frölunda Park har du en fantastisk möjlighet att vara både aktiv och miljömedveten. Med detta i åtanke erbjuds en lättillgänglig bil- och cykelpool där du snabbt och enkelt kan hyra miljövänliga färdkostalternativ direkt från ditt hem.
Som lägenhetsköpare i Frölunda Park erbjuds du fritt medlemskap i Bilpoolen och betalar endast för tiden du utnyttjar tjänsten!
Bilpoolen innehåller de senaste generationens Nissan Leaf-elbilar. Gå in på http://moveabout.se/ för att boka din miljöbil.
I dokumenten nedan hittar du mer detaljerad information angående bilpoolen.
I cykelpoolen kommer du kunna hyra elcyklar, lastcyklar och sparkcyklar för att snabbt och enkelt upptäcka allt som Frölunda med omnejd har att erbjuda.
För att underlätta cykelägande bygger vi ytor för cykelservice där du har möjlighet att tvätta, underhålla din befintliga cykel. Mer information angående vad du kan göra i området finner du här:

https://www.goteborg.com/cykla-i-goteborg/

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy