Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK / Utgångspris
Adress
Skönviksvägen 321, Stureby, Enskede
Typ
Bostadsrätt
KVM
20 kvm
Avgift
1 377 SEK / mån
Rum
1 rum

Övrig kontakt

Julia Häggström
Övrig kontakt Julia Häggström

Underbar och optimal 1rok - perfekt första lägenhet! Accepterat pris!

Accepterat Pris


Välkommen till denna synnerligen välplanerade 1:a med stilsäker finish i attraktiva Stureby, med smakfulla materialval och genomgående renoverad, enbart minuter ifrån city i direkt närhet till tunnelbana!

Här möts ni av en välkomnande entréhall med goda avhängningsmöjligheter kombinerat med ett renoverat kök med modern och stilfull utrustning, optimalt placerat för att inte ta över resterande del av lägenheten. Stambytt badrum med kakel och klinkers. Ljust och luftigt rum utrustad med garderober, stort fönsterparti som ger rummet extra rymd samt den franska balkongen i tilltalande söderläge.

Här bor ni på en av Sturebys mest attraktiva adresser i stabil och välskött HSB-förening med gym, bastu, pingisrum och övernattningsrum. Innergården har grillplats och stor gräsmatta. Dessutom ingår bland annat basutbud TV och bredband via fiber i avgiften. Här har ni ett par minuter till tunnelbanan, 5 minuter till populära Slakthusområdet och Globen. 10 minuter in till city och nära till Hemskogen med motionsslingor och promenadstråk. I området finns utegym, pizzeria och dygnet-runt-öppet Shell/7-Eleven. Fantastiska ICA Kvantum BEA med allt från målarfärg till livsmedel finns på bekvämt cykelavstånd.


Välkommen till Skönviksvägen 321!

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkomnande och ljus hallen med direkt anslutning till köket. Ljust parkettgolv och hatthylla med avhängning.

Kök:
Modernt kök med induktionshäll och ugn. Fina materialval, grått kakel och extra arbetsbänk samt bra förvaring

Rum:
Stort ljust rum med plats för dubbelsäng/soffa, tv-möbel samt mindre matgrupp.

Badrum:
Bra storlek på badrum, helkaklat med ljust kakel och ljust klinkergolv. WC och stockholmdusch, glasdörr till badrummet.

Till lägenheten finns en fransk balkong.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2021 Stadgar Energideklaration Undersökningsplikt Information om fast och lös egendom Frågelista

Allmän information

Pris

1 895 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

20 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Skönviksvägen 321

Ort

Enskede

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

99-2078-8-380-9

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Uteplatser

Balkong

Fransk balkong

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB:s Brf Stureby i Stockholm

Organisationsnummer

702002-2179

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Välskött, stambytt HSB-förening. I föreningen finns 401 lägenheter. Föreningen har en hemsida www.hsb.se/stockholm/stureby. Här finns mycket info samt kontaktuppgifter till styrelsen.

Föreningen har avtal med HSB för förvaltning av fastigheterna. All service ska alltså skötas av HSB Förvaltning. De finns en fastighetsskötare som jobbar i föreningen.

På Skönviksvägen 285 finns föreningens bastu, relax och träningslokal. Barnhörna med kuddar och tv finns så att föräldrarna kan träna i lugn och ro.
Träningslokalen är till för alla medlemmar. Nyckeln kan kvitteras ut mot en deposition på 500:-. Det kostar 500:-/år att använda lokalen. gymmet@brfstureby.se
Fullt utrustad föreningslokal finns på Skönviksvägen 309 och kan hyras för olika evenemang, 250:- per kväll/dag. För bokning tel 076-825 55 15 eller bokning@brfstureby.se.
Det finns även ett nyrenoverat övernattningsrum att hyra om man får besök. Detta är beläget på Skönviksvägen 272, kostnad 150:-/dygn.

Brf bildades

1952

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-TV ingår i avgiften, basutbud från Tele2.
1000/1000 Mbit/sekund levereras av Stockholms Stadsnät och ingår i avgiften.

Utförda renoveringar

Föreningen granskar f n offerter för byte av samtliga fönster.
Föreningen skall plantera om sina grönområden.
Föreningen har renoverat fasaderna. Fastigheterna har putsas om i originalfärger och balkongerna är nya.

Övriga utrymmen i föreningen

Barnvagnsförråd, cykel förråd, tre grillplatser, två lekplatser, pingisrum, verkstad, övernattningsrum, föreningslokal, gym- och bastulokal och sex tvättstugor

Byggnader

Byggår

1952-1954

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

1 377 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet

Andelstal insats

0,09732

Andel av månadsavgift

0,09732

Överlåtelseavgift

1207,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

120 SEK/månad

Försäkringskostnad

80 SEK/månad

Summa driftkostnad

200 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

92 p-platser, 27 garageplatser för personbil och 7 MC-platser inomhus för uthyrning.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta