Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Högmoravägen 44C, Högmora, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
20 kvm, biarea 13 kvm
Avgift
1 991 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Moderna studiohus med dubbel takhöjd

Just denna bostad är ett visningshus.
I det här projektet, Vyn etapp 1, har det uppförts tre studiohus som ska säljas. I detta skede är nr 6 och 8 till salu, se bifogad situationskarta.
Dessutom är nr 18 och 27 till salu i projektet Södra Terrassen som ligger endast några hundra meter därifrån, se även här bifogad situationskarta.
Husen kan skilja sig gällande materialval och kan vara spegelvända utifrån bifogad planritning. Även månadsavgiften skiljer sig något.

Bostäderna är uppförda av välrenommerade Innovation Properties i samarbete med den välkända hustillverkaren Borohus.

Bostaden utgör ett perfekt alternativ till en mindre lägenhet, men erbjuder betydligt mycket mer än vad man normalt förväntar sig av en normal 1,5:a i liknande storlek. Här förenas modern compact living med genuin huskänsla, i form av 33 utmärkt disponerade kvadratmeter (20 kvm boyta + 13 kvm loft), privat uteplats samt egen parkeringsplats. Interiören präglas genomgående av smakfulla och genomtänkta materialval.

Entréplanet erbjuder sociala ytor med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Delar av vardagsrummet har hela 3,5 meter i takhöjd vilket i kombination med de stora panoramafönstren skapar en luftig rymd med fantastiskt ljusinsläpp. Fönstren har även ett skjutdörrsparti mot den trädäckade privata uteplatsen, vilket ger möjlighet att öppna upp och förstärka utomhuskänslan.

Det moderna köket från Marbodal är smart planerat med bänkskiva och stänkskydd i slitstark komposit och vitvarorna är från Siemens. Här finns också tvättmöjlighet i form av kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vilken är dold bakom en lucka för att bibehålla det sobra, moderna intrycket.

Badrummet är inte bara rymligt och helkaklat i granitkeramik, det är även mycket stilfullt inrett med hotellkänsla.

Via trappan i vardagsrummet når du den ljusa loftvåningen med 1,25 meter i takhöjd. Här finns plats för dubbelsäng och måttanpassat förvaringssystem finns redan monterat. I anslutning till loftet finns ett inbyggt utrymme med plats för förvaring.

Bli den första att flytta in i en helt nyckelfärdig bostad med utförd exteriör finplanering såsom utrullade gräsmattor, grusade gångar och motorvärmare i anslutning till parkeringen samt färdigställd altan, allt för att du ska kunna njuta av din bostad direkt när du flyttar in.

Rumsbeskrivning

Entréplanet erbjuder sociala ytor med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum.
Delar av vardagsrummet har hela 3,5 meter i takhöjd vilket i kombination med de stora panoramafönstren skapar en luftig rymd med fantastiskt ljusinsläpp. Fönstren har även ett skjutdörrsparti mot den trädäckade privata uteplatsen, vilket ger möjlighet att öppna upp och förstärka utomhuskänslan.

Det moderna köket från Marbodal är smart planerat med bänkskiva och stänkskydd i slitstark komposit och vitvarorna är från Siemens. Här finns också tvättmöjlighet i form av kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vilken är dold bakom en lucka för att bibehålla det sobra, moderna intrycket.

Badrummet är inte bara rymligt och helkaklat i granitkeramik, det är även mycket stilfullt inrett med hotellkänsla.

Via trappan i vardagsrummet når du den ljusa loftvåningen med 1,25 meter i takhöjd. Här finns plats för dubbelsäng och måttanpassat förvaringssystem finns redan monterat. I anslutning till loftet finns ett inbyggt utrymme med plats för förvaring.

Dokument (pdf)

Planlösningar Ekonomisk plan VYN Situationskarta Vyn Etapp 1 Stadgar Situationskarta Södra Terrassen Ekonomisk plan Södra Terrassen Årsredovisning 2021 H45 Årsredovisning 2021 H19

Allmän information

Pris

1 595 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1.5

Boarea (BOA)

20 kvm

Boareabeskrivning

Den totala arean uppgår till 33 kvm.

Biarea (BIA)

13 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Högmoravägen 44C

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Isolerat förråd i extern byggnad.

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Altan

Trädäckad altan

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Högmora 19

Organisationsnummer

769634-7496

Allmän information

BYGGNADSÅR
2020-2021

Föreningen består av 19 bostäder.

TV/internet

Fiber.

Byggnader

Byggår

2021

Ekonomi

Månadsavgift

1 991 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, parkering samt sophantering.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

500 SEK/månad

Hushållsel

500 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 000 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

En parkering med elstolpe som ingår i månadsavgiften.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl