Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 850 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Slöjdgatan 5, Centralt/Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
34 kvm
Avgift
1 922 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Superb etta med balkong i cityläge!

Låt dig bekantas med denna toppfräscha etta med ett optimalt cityläge i attraktiva Övre Vasastaden. Bekvämt boende på fjärde våningen i hus med hiss. Här erbjuds en välplanerad bostad på 34 kvadrat. Tilltalande planlösning med vardagsrum och kök i öppen planlösning, helkaklat duschrum med kombimaskin.

Den här bostaden producerades 2018 vilket innebär att allt invändigt är i nyskick och håller en mycket hög, materiell standard. Fullutrustat kök från Ballingslöv med bänkskiva i granitsten, vit skåpsinredning och vitvaror från Electrolux. Genomgående parkettgolv med undantag från klinkergolvet innanför entrén. Vita målade väggytor i alla rum och vackra fönsterbrädor i svart granitsten.

Sammantaget ett mycket kvalitativt boende med en förmånlig avgift på endast 1 922 kr per månad. En bekvämlighet som är värd att nämna är att det går att ta hissen rakt ner i källaren där man hittar förråd, och får access till garage och cykelförråd utan att gå utomhus. Föreningen är mycket solid med en skuldsättning på knappt 8 000 kr/kvm vilket är ovanligt lågt för att vara nyproduktion.

Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Vasafortet bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. På krypavstånd ligger den välsorterade matbutiken Priso samt flertalet bra restauranger. I närheten finner ni även ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Helt klart ett tillfälle att ta vara på. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Garderober med god förvaringskapacitet. Klinkergolv innanför entrén och målade väggytor.

VARDAGSRUM/ALLRUM
Socialt utformat vardagsrum som ligger med öppen planlösning mot köket. Gott om plats för säng, soffor och tv-bänk. Målade väggytor och ekparkettgolv. Utgång till balkong i sydväst läge.

KÖK
Smakfullt kök från Ballingslöv med vit skåpsinredning, bänkskiva i svart granitsten, diskbänk i granitkomposit och kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl/frys, ugn och inbbygd mikrovågsugn, induktionshäll, spisfläkt och diskmaskin. Samtliga vitvaror från Electrolux. Parkettgolv och vitmålade väggytor.

BADRUM
Fräscht, helkaklat duschrum med dusch med vikbara glasväggar, handfat i kommod, toalett, handdukstork och spegelskåp. Kombimaskin från Electrolux.

BALKONG
Balkong i sydväst läge, här kan du njuta av solen hela dagen. Finns plats för balkongmöbler!

Dokument (pdf)

Planlösningar Ekonomisk plan Årsredovisning Stadgar Energideklaration Frågelista

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

1 850 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

1 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

34 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Slöjdgatan 5

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhetsnummer BRF

1743

Våningsplan

4 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Balkong i sydväst läge, här kan du njuta av solen hela dagen. Finns plats för balkongmöbler!

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Vasafortet

Organisationsnummer

769633-4452

Allmän information

BYGGNADSÅR
2018-2019

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Comhem play ingår i avgiften, 100/100 Mbit

Kommande renoveringar

Inga planerade stora renoveringar, 2022-05-22.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 77
Antal lokaler: 8

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källaren finns garage och cykelförråd. Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

Antal lägenheter

77

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

1 922 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet, Bostadsrättstillägg
Obligatorisk tillägg för el om 150kr/mån (läses av 1 gång per år)

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftsförändringar 2022-02-04

Andelstal

0,72%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

75 SEK/månad

Summa driftkostnad

225 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

50 garageplatser i källaren under fastigheten. Garageplats går att hyra för 936kr/månaden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy