Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 400 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Katrinavägen 113A, Klövsjö Katrina, Klövsjö
Typ
Bostadsrätt
KVM
57 kvm
Avgift
2 712 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen hem till ski in ski out i Klövsjö!

Vi som älskar och bor i Klövsjö hälsar nästa ägare till denna bostadsrätt hjärtligt välkommen till Sveriges vackraste by och gratulerar till att du har en av Sveriges bästa alpinanläggningar direkt utanför trappan! Från lägenhetens stora altan blickar du ut över pisten som vi barmarkstränar i om sommaren och njuter av att åka utför i under vintern. Du kan också se att vi trots en av Sveriges vassaste expressliftar och pister oftast inte har någon liftkö att trängas i! Förutom alpinanläggningen har du nära till elljusspåret för längd om vintern och bad, SUP etc på sommaren. Året om har du shoppingen, bistro, restaurant, hotellets gym och SPA alldeles nära. Matbutik, café och gårdsbryggeri finns i närliggande Klövsjö by ett par minuter bort med bil.

Lägenheten två sovrum och kök med allrum och utgång till altanen. Badrummet finns en härlig bastu. Det större sovrummet har dubbelsäng medan det andra har familjesäng. Möbler och husgeråd utom personliga tillhörigheter ingår i köpet, fråga mäklaren för lista. Täcken och kuddar tillhandahålls av Skistar i och med uthyrningsavtalet och medföljer inte i köpet.

Till bostadsrätten hör en egen parkeringsplats med motorvärmare. Bostadsrättsföreningen får nyttja ett skidvårdsutrymme som ägs av grannföreningen.

Bostadsrätten ligger på uthyrning (husdjurstillåten) med Skistar och köpare övertar det kontraktet med befintliga bokningar. För info kring avtalet vänligen kontakta Skistar ägarservice på tel 0684 153 37.

Uthyrningsintäkter och bokningsläge för säsongen 2021/2022 och 2022/2023 ligger under dokument. Bostaden har bra uthyrning, potential finns även för uthyrning sommartid.

Varmt välkomna till Skidåkarnas favorit och Sveriges vackraste by!

Rumsbeskrivning

Planlösning
Entré från farstun in i en hall med klinker på golvet och träpanel på väggarna. På höger sida från hallen ligger ett masterbedroom och ett sovrum med våningssäng och två sovplatser. På vänster sida från hallen ligger badrum och bastu. Rakt fram från hallen finner du allrum och kök i öppen planlösning, här finns fönster i tre riktningar samt dörr ut till balkongen.
Hall
Hall med avhäning på klädhängare, skoställ samt garderob och torkskåp. Klinkergolv och träpanel på väggarna.
Sovrum 1
Sovrum med våningssäng och en garderob, ett fönster. Parkettgolv och tapetserade väggar.
Sovrum 2
Masterbedroom med dubbelsäng, garderob och byrå, ett fönster. Parkettgolv och tapetserade väggar.
Badrum
Badrum med dusch, WC, handfat och bastu samt tvättmaskin och torktumlare, ett litet fönster i både badrum och i bastun, glasdörr till bastun. Klinker på golven, kakel i badrummet, bastupanel på väggarna i bastudelen.
Vardagsrum
Ljust vardagsrum med mycket ljusinsläpp via två fönster och altandörr, möblerat med hörnsoffa som går att bädda ut till en ytterligare säng, bord och puff. Parkettgolv och tapet på väggarna.
Kök
Ljust fräscht och fullt utrustat kök, fönster med utsikt mot skidbacken samt mot banklongen. Möblerat med köksbord och stolar. Parkettgolv och tapet på väggarna.
Balkong
Uteplats med kanonläge för sol och utsikt som gjord för mysiga sommardagar eller vårvintereftermiddagar.

Dokument (pdf)

Stadgar Bostadsrättsföreningen Skidterrassen 1 Årsredovisning BRF Skidterassen 2021 SKIDTERRASSEN, K611 2022 2023 SKIDTERRASSEN, K611 2020 2021 SKIDTERRASSEN, K611 2021 2022

Länkar

Film 3D-länk

Allmän information

Pris

2 400 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

57 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Katrinavägen 113A

Ort

Klövsjö

Kommun

Berg

Lägenhetsnummer BRF

K612

Våningsplan

1 av 2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Skidterrassen

Organisationsnummer

769613-7582

Brf bildades

2006

TV/internet

Fiber installerat och router finns. Köpare tecknar upp valfritt abonnemang

Uppvärmning och ventilation

Elpanna till vattenburen golvvärme och varmvatten.

Utförda renoveringar

Husen ommålade 2021

Byggnader

Byggår

2005

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 712 SEK/månad. I avgiften ingår Allt ingår utom el.

Andelstal

6,67

Andel av BRF nettoskuldsättning

220 937

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsättning

Total skuldsättning i BRF multiplicerat med andelstal för aktuell bostad. Uppgift om skuldsättning är hämtad från ekonomisk plan för bostadsrättsföreningen och består av posterna;
- Skulder till kreditinstitut
- Kortfristig del av skulder till kreditinstitut
- Leverantörsskulder
- Skatteskulder
- Upplupna kostnader och förutbetalda intäkter

Kommentar

Elkostnaden är baserad på senaste årets förbrukning och priser. Den kan komma att ändras beroende på faktisk förbrukning och faktiska elpriser.

Överlåtelseavgift

1207,50 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

770 SEK/månad

Försäkringskostnad

67 SEK/månad

Summa driftkostnad

837 SEK/månad

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Varmt välkommen till natursköna, genuina Klövsjö! En fjälldestination vid foten av fjället.

I Klövsjös skidbackar erbjuds utmanande åkning med flera svarta backar, en röd och ett antal blå och gröna, här hölls världscupen i slalom på 80-talet!I Den bekväma 6-stolsliften Klövsjöexpress tar dig på ca 5 minuter till toppen av Klövsjö. Här finns åkning i alla smaker, alla backar har enastående utsikt över Klövsjö by och sjö. . Ett stort snökanonsystem säkerställer tidig öppning av säsongen i Klövsjöfjäll.

Från Klövsjötoppen tar du dig också lätt vidare till Storhogna för ytterligare variation i din skidåkning. De alpina skidbackarna i Storhogna åker du skidor på natursnö i fjällsmiljö med storslagen milsvid utsikt över kalfjället och mot Klövsjö by i dalen bredvid. Pisterna är röda, gröna och blå. För lite omväxling tar du smidigt solliften kopplar samman Storhogna med Klövsjö längs med Solsidans tomtområde.

Klövsjö och Storhogna är så mycket mer än vinter, här har varje säsong sin charm. Sommartid i Klövsjö har ett annat tempo med events som tisdagsmarknad och loppisvecka. Barmarksäsongen erbjuder förstklassiga vandringsleder i Storhogna i olika längder, kalfjället börjar där bebyggelsen tar slut. Hjortron växer de flesta år i mängder på den enorma myren uppe på kalfjället.

Vemdalsfjällens övriga områden:

Om du vill åka skidor på de andra av Vemdalsfjällens skidbackar så går snöpendeln från Klövsjöfjäll som tar dig till Vemdalsskalet och Björnrike.

På Vemdalsskalet och Björnrike finns varierande skidåkning med expressliftar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta