Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Svartbäcksgatan 129, Svartbäcken, Uppsala
Typ
Andel i Bostadsförening
KVM
104 kvm
Avgift
5 961 SEK / mån
Rum
4 rum

Ansvarig mäklare

Emil Lövén
Ansvarig mäklare Emil Lövén

Rymlig 4:a med egen uteplats i populära Svartbäcken

Välkommen till en mycket trevlig 4:a med genomgående fräscha ytskikt och en unik planlösning i grönskande Svartbäcken. Det här är en perfekt bostad för dig som vill bo i ett enastående geografiskt läge, i en stabil förening och samtidigt ha en bostad utöver det vanliga. Lägenheten har ett stort och fullutrustat kök som ligger i direkt anslutning till den rymliga matplatsen och det generösa vardagsrummet. Perfekt för de större sällskapen eller familjen! Vidare i bostaden finns en generös hall, tre rymliga sovrum, två badrum samt en gedigen klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Här får du ett mycket trevligt familjeboende i ett barnvänligt område. Sist men inte minst har bostaden en mysigt belägen inglasad altan och uteplats. På uteplatsen finns gott om utrymme för både grill och utomhusmöbler. Ett hem med det lilla extra helt enkelt!

På Svartbäcksgatan 129 bor du föreningen Riksbyggen BRF Galgbacken som är en välskött förening med fina fastigheter. Här bor du i ett bekvämt läge med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. Till bostaden ingår ett förråd och tillgång till tvättstuga som du finner på samma plan - lättillgängligt och smidigt. Föreningen har en välskött ekonomi med god belåningsgrad.

Här bor du i en supertrevlig bostad med flertalet bekvämlighetsfaktorer där läget bidrar markant. Bostaden som är belägen på fastighetens baksida vilket skyddar mot buller och skyddad från all biltrafikering från både väg och parkering ger ett lugnt och hemtrevligt läge att bo på. I närheten finns ett mångfaldigt serviceutbud med bland annat förskolor och skolor, Fyrishov längre ned på Svartbäcksgatan där även Torbjörnstorg finns med bland annat ICA Supermarket. Dessutom har du omedelbar närhet till Bärbyleden som enkelt och smidigt tar dig till Gränbystadens galleria med Uppsalas största utbud av shopping och påfart till E4:an intill. Vill du istället ta dig in till centrum så görs detta enkelt med en 8 minuter lång rutt med bilen och ungefär 10 minuter via smidig cykelväg. Området Svartbäcken erbjuder även närhet till natur samt motionsspår då man har Röbospåret endast en kort promenad bort. Detta är utan tvekan en bostad och ett läge att stortrivas i!

Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy