Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Norra Floragatan 29B, Oxbacken, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
57 kvm
Avgift
3 794 SEK / mån
Rum
2 rum

Hemtrevlig och öppen tvårumslägenhet med inglasad balkong och attraktivt läge

På Norra Floragatan 29B välkomnas du in i denna öppna lägenhet där den hemtrevliga känslan slår en redan i hallen. Här bor du på 57 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök, det är bara att ställa in möblerna och börja trivas. En väldisponerad bostad med egen ingång från markplan med snabb tillgång till den lugna och trivsamma innegården vilket ger dig radhuskänsla.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en trevlig och inbjudande hall med rymliga garderober och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett rogivande och mysigt sovrum med rymliga garderober, gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Köket är socialt, fräscht och modernt med generösa arbetsytor, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Det öppna, rymliga och sociala vardagsrummet bjuder på generösa sällskapsytor och bra förvaringsmöjligheter. I badrummet finns toalett, kommod, badrumsskåp, duschväggar, handdukstork, tvättmaskin och golvvärme.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder infravärme, trätrall och plats för soffgrupp.

På Oxbacken bor du i trivsamma, populära och trevliga kvarter. Den nya bebyggelsen på Oxbacken Centrum kommer när den står färdig upplevas som en förlängning av stadskärnan, här finner du förskola, skola, matbutik, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk vilket gör livet enklare! Djäkneberget ligger ett stenkast från lägenheten och Västerås City finns en promenad bort.

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy