Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 650 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Sivs gränd 3A, Hyllie, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
34 kvm
Avgift
2 381 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Kvadratsmart etta med balkong i Hyllie!

I den här nyproducerade lägenheten på andra våningen har man genomgående planlösningen tillsammans med generös takhöjd som ger en luftig atmosfär som gör att bostaden upplevs större än sina kvadrat. Denna lägenheten passar perfekt för studenten eller förstagångsköparen, även pendlaren bor perfekt med goda kommunikationer via Hyllie station till bl.a. Köpenhamn. Hyllie har det mesta man kan önska sig av ett centralt boende. Här finns gym, parker, köpcentrum, mataffärer, restauranger och caféer på behändigt avstånd.

Detta är en REDO-bostad, anmäl ditt intresse för information när bostaden kommer ut till försäljning.

Allmän information

Pris

1 650 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

34 kvm

Gatuadress

Sivs gränd 3A

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Mindre balkong i västerläge.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Navet i Hyllie

Organisationsnummer

769636-1208

Allmän information

Brf Navet i Hyllie är en äkta förening som förvaltar den friköpta fastigheten Siv 2 i Malmö Kommun med adresserna Atles gata 3A-B, 5, 7A-D, Hyllie Allé 24A-C, Sivs Gränd 1A-C, 3A-b, 5A-E. Föreningen består av 86 st. lägenheter och 1 st. lokal, fördelat på tre hus med sju våningar och källare. Tio stycken av lägenheterna är unika townhouse. Townhousen finns i två varianter, antingen med en takterrass eller med egen uteplats på fram- och baksidan i markplan. Byggnaderna uppfördes 2021 och inflyttning skedde i juni 2021.

EKONOMI
Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1208 kr år 2022).
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (483 kr år 2022).

Föreningen tillämpar gemensam el.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Inga större renoveringar eller underhåll är planerade då föreningens byggnader är så pass nya.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I huset finns en fin entrélobby utmed Hyllie Allé. I anslutning till den finns en cykelverkstad som blir en naturlig samlingspunkt för boende.
I föreningen finns en grön gård med sittplatser och möjlighet att grilla. Boende har dessutom tillgång till en takterrass med utsikt över Hyllies takåsar. I anslutning till den finns en fin gemensamhetslokal med kök.
Föreningen disponerar: 1st miljörum, 1st gemensamhetslokal, 2 st takterrasser, 5 st cykelrum, 1 st barnvagnsrum, 3 st rullstolsfrd/laddningsförråd.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv, bredband och ip-telefoni levereras via Tele 2 och tillkommer som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 147 kr/mån.

GARAGE OCH PARKERING
Parkeringsplats i närliggande P-hus tillhandahålls av P-Malmö, kösystem tillämpas. Kontakta P-Malmö för mer information. Föreningens medlemmar ansluts till en bil- och cykelpool via M vid inflyttning. Anslutningen till M varar f r o m första inflyttning och löper i 5 år och. Kostnaden för anslutning av samtliga hushåll står Riksbyggen för under den första 5-årsperioden.

ÖVRIGT
Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd.
Bostadsrättstillägget ingår i avgiften för föreningens medlemmar.

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2018

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lokaler

1

Antal lägenheter

86

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 381 SEK/månad

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy