Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tallvägen 8, Skoghall, Skoghall
Typ
Bostadsrätt
KVM
26 kvm
Avgift
1 914 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och nyrenoverad etta nära vänern!

Välkommen till denna mycket fina etta på Tallvägen 8. Här bor du i en ekonomiskt stabil föreningen med låg månadsavgift där värme, vatten, grundutbud-tv ingår. Här erbjuds ett yteffektivt boende på femte våningen, i ett bra läge med trevlig vy från stora fönsterpartier. Lägenheten har under året genomgått en omfattande köksrenovering med ett nytt IKEA-kök samt nya vitvaror. Förutom detta är alla ytskikt renoverade samt elen är bytt och det finns dimbara spottar i taket i hela lägenheten. Stort plus för diskmaskin och framdraget för tvättmaskin. Här kan ni bara flytta in och trivas!

Här bor du i en lugn miljö endast ett stenkast från Vänerns strand och vackra skärgård men har även skogsbrynet runt husknuten. I närheten finns de även förskolor, skola, vårdcentral och affärer. Promenadavstånd till Skoghalls centrum med matbutiker, butiker och service. Du har även närhet till Lillängshamnen och fiskrökeriet. Vid Lillängshamnen finns Skärgårdspromenaden som sträcker sig från hamnområdet via klipporna och förbi St Olofs gryta. Bra kommunikationer mot Karlstad centrum och Bergvik.

Visningstid kommer publiceras under Augusti. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig hall med praktiskt laminatgolv och målade väggar. Här finns plats för antingen stor garderob/förvaring eller sovalkov.

BADRUM
Matta på golv och kakel på väggarna. Spegelskåp, kommod och handfat, wc samt en duschhörna. Stort plus för att det är framdraget för egen tvättmaskin!

KÖK
Arbetsvänligt kök med smarta lösningar från Ikea, i vita sinckerier, bänkskiva i trä och grått stänkskydd. Maskinell utrustning bestående av spishäll, kyl med frysfack, diskmaskin och ugn kombinerat med micro. Laminatgolv och målade väggar.

RUM/VARDAGSRUM
I öppen planlösning mot köket ligger rummet med stora fönsterpartier i östläge med rullgarderiner i alla fönster. Plats för bäddsoffa och mindre matbord. Laminatgolv och ljusa väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar BRF_Utsikten-Årsredovisning-2020 (1) BRF_Utsikten-Stadgar Energideklaration

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

1

Boarea (BOA)

26 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Tallvägen 8

Ort

Skoghall

Kommun

Hammarö

Lägenhetsnummer BRF

0253

Våningsplan

5 av 12

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Utsikten i Skoghall

Organisationsnummer

773200-0620

Allmän information

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-tv via Tele2 samt bredband via Tele2 eller Telenor. Kabel-tv och bredband via Tele2 ingår i månadsavgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme, värmepump (el) samt mekanisk frånluft med återvinning.

Byggnadskommentar

Föreningen består av 124 lägenheter varav 2 med hyresrätt.

Utförda renoveringar

Genomförda renoveringar:
- 1988: ROT-renovering.
- 2015/16: Hissbyte Tallvägen 8.
- 2016: Ombyggnad av undercentral, takfläktar.
- 2017: Baksidesentréer
- 2018: Underhåll av värme och ventilationer.
- 2019: Ny hiss Tallvägen 10.

Kommande renoveringar

2022: Relining av avlopp (förväntas inte påverkas månadsavgiften).

Planerat för tak-/fasad-/fönster-/balkongbyte inom kommande år.

Övriga utrymmen i föreningen

Tillgång till gemensam tvättstuga i mycket gott skick och cykelförråd. Tvättstugan innehåller två tvättrum, två torkrum samt en grovtvättstuga med mattvätt. Utrustningen består av två tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare samt arbetsyta. Utrymmena totalrenoverades år 2013, bokning sker via internet. Ett källarförråd tillhör lägenheten.

Antal lägenheter

124

Byggnader

Byggår

1957

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

1 914 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Andelstal

0.36921 %

Andel av månadsavgift

0.40195 %

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

250 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering med motorvärmaruttag kan hyras till en kostnad av 156 kr/mån, enligt separat kö. Garage kan hyras enligt separat kö dessa kostar 364 kr/månad. Gästparkeringar finns.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

103 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy