Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Munkhagsgatan 82, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
64 kvm
Avgift
3 363 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trivsam och ljus tvåa med fina ytskikt och öppna ytor!

På Munkhagsgatan 82 är det inte svårt att finna sig tillrätta. Här erbjuds nu en välplanerad tvåa högst upp i huset på våning 3/3 med goda ytor och hög trivselfaktor. Lägenheten har en mycket trevlig balkong i soligt läge med utsikt mot innergården.

Ni välkomnas av en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i form av hatthylla och garderober som öppnar upp till lägenhetens övriga utrymmen. Vidare finner ni ett stort, öppet och ljust vardagsrum med ljusa ytskikt, stora fönster samt utgång till balkongen som ligger i soligt östläge. Här har du även bra utrymme för din matgrupp. Köket är stilrent och funktionellt med gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Här finns utrustning som diskmaskin, ugn med spishäll, fläkt och kyl/frys. Bostadens sovrum är stort och rymligt med gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang utan att det känns trångt. Badrummet är helkaklat och erbjuder dusch med glasade duschväggar, handfat med kommod, handdukstork, skåpsförvaring, wc och spegel med LED-belysning.
Sammantaget ett väldigt trivsamt boende där det bara är att flytta in!

Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, gym och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 3 363 kronor ingår värme, vatten, bredband, tv och källarförråd.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda och med en oslagbar boendemiljö! I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller genom promenad. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker.

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande och rymlig hall med laminatgolv och vitmålade väggar. Gott om plats för avhängning på hatthylla och extra förvaring i de inbyggda garderoberna.

BADRUM
Smakfullt och fräscht helkaklat badrum med wc, dusch med duschväggar i glas, handfat med kommod, handdukstork, skåpsförvaring och en snygg spegel med LED-belysning. Här ligger ett ljust klinkergolv som går fint ihop med rummets vita kaklade väggar.

VARDAGSRUM
Ett öppet och rymligt rum med mycket dagsljus från de stora fönstren, härliga umgängesytor och utgång till balkongen med fin utsikt mot innergården. Målade vita väggar med fondvägg och laminatlgolv. Här har du även gott om plats för din matgrupp samt extra förvaring i klädkammare.

KÖK
Smakfullt kök med stilren ljusgrå skåpsinredning och ljusgrått kaklat stänkskydd, gott om arbetsyta och förvaring. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, ugn med spishäll, fläkt och kyl/frys.

SOVRUM
Sovrum med utsikt över den grönskande innergården och ett härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för dubbelsäng, skrivbord samt övrigt möblemang och förvaring i garderob. Målade väggar i en härlig mörkblå färg och laminatgolv.

BALKONG
Från vardagsrummet finner du den mysiga balkongen i östläge med utsikt över innergården och med sol på förmiddag/eftermiddag.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Stadgar Energideklaration

Allmän information

Pris

Bud

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

64 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Munkhagsgatan 82

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Förråd till bostaden tillhör.

Lägenhetsnummer BRF

208

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

RBF Trumspelaren

Organisationsnummer

722000-2146

Allmän information

Föreningen innehar adresserna Munkhagsgatan 46-126 och består idag av 627 lägenheter samt några kommersiella lokaler.

Föreningen har en bra detaljerad hemsida. För mer info gå in på www.trumspelaren.se

Brf bildades

1955

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tv och Bredband via Telenor

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Utförda renoveringar

1989-1990: Stambyte
2012: Byte balkongdörr
2012: Byte balkongfönster
2018: Renovering av Hissar
2018: Uppgradering av undercentral för varmvatten, säkerställer värme, varmvatten distribution.
2019: Nya tvättmaskiner i tvättstuga i hus 118
2020: Byte av lås garage

Kommande renoveringar

Nya ventilationssystem i låghusen.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, gym, bastu, parkeringsplats, garage, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och lekplats.

Antal lägenheter

627

Lån i BRF per kvm

1 111

Byggnader

Byggår

1957

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 363 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, tv.

Avgiftsförändringar

Föreningen höjde avgiften per den 1/7 2022 med 4 %.

Avgifterna planeras att höjas inom överskådlig tid.

Andelstal

0.1632

Andelstal insats

0.1632

Andel av månadsavgift

0.16161

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

44 950 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

185 SEK/månad

Summa driftkostnad

585 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage, ca 170-340 kr/mån. Separat kö, lång.
Gårdsparkering söder om Munkhagsgatan, ca 150 kr/mån. Separat kö.
P-plats, ca 150 kr/mån. P-plats med el. Separat kö, kortare på p-plats.
MC-parkering på innergården och MC-garage finns att hyra i föreningen. Separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy