Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Vasavägen 44G, Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
38 kvm
Avgift
2 432 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mysig etta i populära Vasastaden!

Välkommen till Vasavägen 44 G!
Två trappor upp finner vi denna etta om 38 smart planerade kvadratmetrar. Lägenhet är i fint skick med stora fönster, vackert ljusinsläpp och bra planlösning. Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett och mysigt sovrum intill köket. Köket är stilrent med generösa arbetsytor, släta luckor och höga skåp. Vardagsrummet bjuder på stora fönster, generösa sällskapsytor och plats för soffa och skrivbord eller matgrupp. Helkaklat badrum som blivit renoverat under senare år, här finns toalett, dusch, kommod och handfat.

Genom föreningen Riksbyggen Linköpingshus nr 2 har du möjlighet att utnyttja tvättstuga, cykelförråd, bastu och en lummig innergård. I månadsavgiften om 2 432 kronor ingår kabel-TV, värme, vatten, källarförråd och bostadsrättstillägg. En välskött och stabil förening med god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder.

På Vasavägen bor du i ett lugnt och trivsamt läge med citypulsen runt hörnet. För den som önskar finns det i närområdet butiker, restauranger, caféer, matbutiker, skolor samt vackra promenadstråk. Med 5 minuters promenad är du mitt i city och 10 minuter på cykeln på universitetet, det perfekta läget! Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt!

Rumsbeskrivning

Hall
Den välplanerade och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och laminatgolv, hallen likaså övriga lägenheten fick genomgående nytt laminatgolv 2020. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, goda avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr.

Kök
Utrustningen består av spis, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, släta luckor och höga skåp.

Sovrum
Från köket når du sovrummet ett harmoniskt och mysigt rum med laminatgolv och ljusa väggar. Förvaring i garderob.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt, ett mysigt och härligt rum med laminatgolv och ljusa väggar. Här erbjuds stora fönster, generösa sällskapsytor och plats för soffa och skrivbord/matgrupp. Förvaring finns i klädkammare.

Badrum
Helkaklat badrum i stilrena färger. Här finns toalett, dusch och handfat.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

1 595 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

38 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Vasavägen 44G

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Källarförråd

Lägenhetsnummer BRF

023

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Linköpingshus nr 2

Organisationsnummer

722000-1981

Allmän information

Bostadsrättsföreningen omfattar 53 bostadslägenheter med adresserna Vasavägen 44 A-I.

Bostadsrättstilläggsförsäkringen bekostas kollektivt av föreningen för samtliga hushåll. ComHem finns i huset, grundutbud gällande tv ingår i månadsavgiften.Bredband ingår ej i månadsavgiften. Den boende tecknar valfritt abonnemang via ComHem.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Stammarna renoverades 1997.
Säkerhetsdörrar är installerade 2010.
Samtliga fönster mot Vasavägen är bytta under 2008-2009.
Fönster mot innergården är bytta juni 2012.
Målningsarbeten, 2016-2017.
Ventilationsåtgärder, 2018.
Föreningen har låtit installera ett passersystem vid entrédörrarna, 2020.
Upprustning av trapphusen, 2021.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 53

Antal lägenheter

53

Byggnader

Byggår

1941

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 432 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, basutbud för tv och bostadsrättstillägg.

Andelstal

1.77051

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

485 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

250 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Boendeparkering Vasastaden, 370 kr/månad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta